Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λίβυος βουλευτής: Οι Τούρκοι σχεδιάζουν να εγκαταστήσουν μικρές βάσεις σε όλες της πόλεις της Λιβύης

Ο Λίβυος βουλευτής Αλί αλ Τακμπάλι υποστήριξε ότι ο προσωρινός πρωθυπουργός της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, ο φιλότουρκος Αμπντούλ Χαμίντ...







Ο Λίβυος βουλευτής Αλί αλ Τακμπάλι υποστήριξε ότι ο προσωρινός πρωθυπουργός της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, ο φιλότουρκος Αμπντούλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά, είναι προϊόν των ισλαμιστικών πολιτοφυλακών, οι οποίες έχουν υπό τον έλεγχό τους όλα τα υπουργεία στη λιβυκή πρωτεύουσα Τρίπολη και αποκάλυψε σχέδιο των Τούρκων για να καταλάβουν ολόκληρη τη χώρα.

Μιλώντας ο βουλευτής το Σάββατο στην εκπομπή «News Room» του τηλεοπτικού σταθμού «Libya Al-Hadath», είπε ότι η κυβέρνηση του Αμπντούλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά αποτελείται από «απερίσκεπτους εφήβους».

Και πρόσθεσε: «Μέχρι τώρα, οι φρενήρεις πολιτοφυλακές κυβερνούν ακόμη τη χώρα και όλοι όσοι πηγαίνουν στην Τρίπολη θέτουν τον εαυτό τους στο έλεος τους.

»Και η οικογένεια Ντμπεϊμπά πλήρωνε τις πολιτοφυλακές και μέχρι στιγμής μιλάει μόνο για χρήματα και η δωροδοκία είναι το κλειδί.

»Οι πολιτοφυλακές της Γκανιουάβα και του αλ-Κάκλι συμμάχησαν μαζί τους και έχουν το πάνω χέρι, τους έδωσε 100 εκατομμύρια δολάρια».

«Το κράτος δεν μπορεί να είναι κράτος πολιτοφυλακών», είπε και πρόσθεσε ότι «ζητούσαμε πολιτικό κράτος, αλλά η Μουσουλμανική Αδελφότητα δεν ήθελε αυτό το κράτος και από την πρώτη μέρα σχημάτισαν τις πολιτοφυλακές, που παρέμειναν ο μοναδικός κυρίαρχος του λιβυκού κράτους».

Προειδοποίησε ότι οι Τούρκοι στο μέλλον σχεδιάζουν να δημιουργήσουν μικρές βάσεις (φρουρές) σε όλες τις πόλεις της Λιβύης που θα τους εξασφαλίζουν και έτσι θα υπάρχουν Τούρκοι και Ισλαμικό Κράτος παντού.

Τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση Νταμπάιμπα δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τους σταματήσει, γιατί αυτό που συμβαίνει είναι μεγαλύτερο από αυτήν, και επειδή δεν έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει τις πολιτοφυλακές.

«Αυτοί οι άνθρωποι συνεργάζονται και χρησιμοποιούν τα σπίτια των εκτοπισμένων και προκαλούν διαφθορά σε αυτούς.

»Πολλοί από αυτούς που επέστρεψαν στα σπίτια τους τα βρήκαν ερειπωμένα και ακολουθούν τις εντολές των Τούρκων και αισθάνονται ότι είναι αδέλφια στο αίμα.

»Οι πολιτοφυλακές στη Λιβύη δεν αισθάνονται ότι έχουν πατρίδα, αλλά μάλλον ότι ανήκουν στους Τούρκους και σε όποιον τις πληρώνει, για ποιον πατριωτισμό μιλάμε;», είπε.

Αναφέρθηκε επίσης στον μεγάλο μουφτή της Λιβύης, Σαντίκ Γκαριάνι, που θεωρείται υποστηρικτής των ισλαμιστών.

«Είπε ότι καλωσορίζει τους Ταλιμπάν, τι θέλετε περισσότερο από αυτό;», είπε και πρόσθεσε ότι αυτό που επιδιώκει είναι «οι Λίβυοι να πολεμούν μεταξύ τους, η Λιβύη να χάνεται και να έλθει η Τουρκία και να ζούμε κάτω από αυτήν».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.