Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δώρο το βιβλίο του Ταγίπ σε όποιον εμβολιαστεί !

Μόλις ο Πρόεδρος Ερντογάν εξέδωσε το βιβλίο το κόμμα AKP ανέλαβε δράση. Η κομματική οργάνωση θα δωρίζει το βιβλίο του Ερντογάν σε όσους κάν...






Μόλις ο Πρόεδρος Ερντογάν εξέδωσε το βιβλίο το κόμμα AKP ανέλαβε δράση. Η κομματική οργάνωση θα δωρίζει το βιβλίο του Ερντογάν σε όσους κάνουν το εμβόλιο

Η Τσανούρ Κιλίτσογλου πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης του Πουλουμούρ, ανακοίνωσε πως όσοι εμβολιαστούν και το ζητήσουν από το κόμμα, θα τους χαρίζεται το βιβλίο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν “Ενας πιο δίκαιος κόσμος είναι εφικτός”

Η Τσανούρ Κιλίτσογλου πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης του ΑΚΡ-Πουλουμούρ, από το λογαριασμό της στα social media ανακοίνωσε πως θα δωρίσουν σε 62 άτομα που έχουν εμβολιαστεί και το ζητήσουν, το βιβλίο του Προέδρου της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν “Ενας πιο δίκαιος κόσμος είναι εφικτός”.

Η Κιλίτσογλου έγραψε πως “Σε 62 συμπολίτες μας που εμβολιαστούν έρθουν στο κόμμα μας και το ζητήσουν, θα τους δωρίσουμε το βιβλίο “Ενας πιο δίκαιος κόσμος είναι εφικτός που έγραψε ο Γενικός Πρόεδρος και πρώτης Δημοκρατίας κ Ερντογάν”

https://www.aykiri.com.tr/akp-den-kitap-hamlesi-asi-olanlara-erdogan-in-kitabi-hediye-edilecek/14118/

10/9/2021

Σχ. : Τέτοια ευκαιρία δεν χάνεται !
Tags: aykiri.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.