Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ταγίπ Ερντογάν: Χειροτερεύει η υγεία του! Αλλεπάλληλα περιστατικά – Ποιος θα τον διαδεχθεί;

Αδυνατεί να κρατηθεί όρθιος για ώρα, ξεχνάει λέξεις και φράσεις και αποκοιμιέται με κάθε ευκαιρία – Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογ...







Αδυνατεί να κρατηθεί όρθιος για ώρα, ξεχνάει λέξεις και φράσεις και αποκοιμιέται με κάθε ευκαιρία – Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν μπορεί πλέον να κρύψει το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και οι φήμες οργιάζουν – Ποιος θα τον διαδεχθεί; Οι «δελφίνοι» και στο βάθος οι «γκρίζοι λύκοι».

Είναι γνωστό πως στο παρελθόν ο Ταγίπ Ερντογάν έχει «πεθάνει» αρκετές φορές. Τα social media σε διάφορες χώρες έχουν μεταδώσει πως ο Τούρκος πρόεδρος απεβίωσε, σημαίνοντας συναγερμό στα Μέσα Ενημέρωσης παγκοσμίως.

Τα δημοσιεύματα φυσικά δεν ήταν αληθή, ωστόσο, εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια, υπάρχει έντονη φημολογία για την υγεία του «σουλτάνου», με τις κινήσεις του ίδιου να επιβεβαιώνουν ότι… κάτι δεν πάει καλά.

Από τα βίντεο που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας είναι προφανές ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει με την υγεία του Τούρκου Προέδρου. Πληροφορίες από τη γειτονική χώρα κάνουν λόγο για ένα πολύ βαρύ και θανατηφόρο αυτοάνοσο νόσημα, η εξέλιξη του οποίου απλώς έχει καταστεί δυνατόν να ελέγχεται έως και σήμερα λόγω της προνομιακής ιατρικής φροντίδας που έχει ο πρόεδρος της Τουρκίας. Λέγεται μάλιστα ότι στο «παλάτι» λειτουργεί μία υπερσύγχρονη πολυκλινική, με κορυφαίους γιατρούς που φροντίζουν καθημερινά τον Ταγίπ Ερντογάν, δίνοντάς του την αγωγή που απαιτείται για να αντέξει. Όπως τονίζεται, οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του Τούρκου προέδρου θα είχε καταλήξει.

Είναι προφανές εντούτοις πως η κατάσταση του Ερντογάν χειροτερεύει. Το βίντεο με τον ίδιο να αποκοιμιέται ενώ μιλάει σε ζωντανή σύνδεση προκάλεσε σάλο στην Τουρκία. Στη διάρκεια του διαγγέλματος ο Ερντογάν εμφανίστηκε νωθρός και νυσταλέος να πασχίζει να αρθρώσει τα λόγια του, μιλώντας κάπως ασυνάρτητα. Κάποια στιγμή έβγαλε έναν αναστεναγμό, προτού κλείσει τα βλέφαρά του για δευτερόλεπτα. Ο Ερντογάν συνήλθε γρήγορα και ολοκλήρωσε την ομιλία του, αλλά το… φιτίλι είχε ήδη ανάψει. Το βίντεο μάλιστα προβλήθηκε αμοντάριστο από το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, προκαλώντας την οργή του Τούρκου προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.