Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη στη Λιβύη Σομαλός δουλέμπορος που σκότωνε μετανάστες για να τους πάρει τα όργανα

Ο Εισαγγελέας της Λιβύης δήλωσε ότι η Ταξιαρχία 444 (των δυνάμεων της Τρίπολης) κατόρθωσε να συλλάβει έναν υπήκοο Σομαλίας, τον Χασάν Γκαΐν...







Ο Εισαγγελέας της Λιβύης δήλωσε ότι η Ταξιαρχία 444 (των δυνάμεων της Τρίπολης) κατόρθωσε να συλλάβει έναν υπήκοο Σομαλίας, τον Χασάν Γκαΐντι, ο οποίος καταζητούνταν ως ο επικεφαλής ενός δικτύου εμπορίας και διακίνησης ανθρώπων.

Η Εισαγγελία είπε ότι ο Γκαΐντι είχε εμπλακεί στις δολοφονίες δεκάδων παράνομων μεταναστών για εμπόριο οργάνων και είναι υπεύθυνος για βιασμούς υπό απειλή, καθώς και για βασανιστήρια μεταναστών και εκβιασμούς τους ζητώντας λύτρα από τις οικογένειές τους.

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Λιβύης, Αλ-Σιντίκ Αλ-Σουρ, ζήτησε την παροχή της απαραίτητης βοήθειας στους απαχθέντες μετανάστες και την ακρόαση των καταθέσεών τους εναντίον της οργάνωσης που διοικούσε ο Σομαλός διακινητής ανθρώπων προκειμένου να κρατηθούν τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του στο δικαστήριο.

Ο Αλ-Σουρ ζήτησε επίσης τη συνέχιση της νομικής δράσης εναντίον όλων των μελών της οργάνωσης διακίνησης ανθρώπων, εμπορίας οργάνων και λαθρεμπορίου του Γκαΐντι εντός και εκτός Λιβύης μέσω διεθνούς συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.