Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σάλος με ρατσιστικό σχόλιο κατά του Καμαβινγκά...

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί στην Ισπανία, ύστερα από ρατσιστικό σχόλιο μίας δημοσιογράφου για τον Εντουάρντο Καμαβινγκά. Πιο συγ...




Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί στην Ισπανία, ύστερα από ρατσιστικό σχόλιο μίας δημοσιογράφου για τον Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μίας αθλητικής εκπομπής στην ισπανική τηλεόραση, η δημοσιογράφος Λορένα Γκονζάλεθ, έκανε ένα απαράδεκτο σχόλιο για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αυτός ο τύπος είναι πιο σκούρος από το κοστούμι του», είπε η Γκονζάλεθ και το σχόλιό της ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος απολογήθηκε μέσω ανάρτησής της στα σόσιαλ μίντια, για το περιστατικό.

«Την περασμένη Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του προγράμματος “Estudio Estadio” έκανα ένα σχόλιο για το οποίο θέλω να ζητήσω ειλικρινή συγγνώμη σε όποιον τυχόν έχει προσβληθεί», έγραψε αρχικά η δημοσιογράφος, ενώ συνέχισε:

«Το σχόλιο μου που έγινε χωρίς να δείχνω έλλειψη σεβασμού στον παίκτη, ήταν σίγουρα ατυχές. Ήταν μια σύγκριση που θα μπορούσα να είχα κάνει για κάθε άνθρωπο, κάθε χρώματος.

Ωστόσο, σε καιρούς περίεργους και δύσκολους, τα Μέσα έχουν μεγαλύτερη ευθύνη να βοηθήσουν στην μάχη κατά του ρατσισμού και της ανισότητας», ανέφερε η Γκονζάλεθ, με τον σάλο να μην έχει ακόμα κοπάσει.

Η τοποθέτηση της, στην συνέχεια, της κόστισε την παρουσία της στην εκπομπή.

«Θα ήθελα να απολογηθώ από το ίδιο μέρος που έκανα αυτό το σχόλιο, στην εκπομπή που συμμετέχω για εννιά χρόνια, αλλά αυτή την Κυριακή δεν θα είμαι στο Estudio Estadio»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.