Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΘ: «Αστακός» η Θεσσαλονίκη με 5.500 αστυνομικούς – Σε κλοιό συγκεντρώσεων που ξεκινούν σε λίγο...

Σε “αστακό” έχει μετατραπεί η Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ και της παρουσίας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Επί ποδός βρί...





Σε “αστακό” έχει μετατραπεί η Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ και της παρουσίας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επί ποδός βρίσκονται 5.500 αστυνομικοί, καθώς η πόλη θα βρίσκεται σε κλοιό συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί.

Έχουν τεθεί σε επιφυλακή ομάδες ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ. Σε ετοιμότητα βρίσκονται τα ειδικά οχήματα εκτόξευσης νερού, γνωστά ως “Αίαντες”, ενώ ελικόπτερα και drone θα επιτηρούν από αέρος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η Ελληνική Αστυνομία έχει εκπονήσει σχέδιο ασφυκτικής επιτήρησης των διαδηλωτών όλων των ομάδων, ενώ άνδρες της ΔΙΑΣ εντόπισαν στην περιοχή της Τούμπας δεκάδες βόμβες μολότοφ μέσα σε κάδους σκουπιδιών.

Ήδη από χθες, υπάλληλοι του δήμου απομακρύνουν από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης κάδους απορριμμάτων, οικοδομικά υλικά και άλλα αντικείμενα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν “πολεμοφόδια” σε επιθέσεις εναντίον αστυνομικών.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. θα λαμβάνει πληροφόρηση και εικόνα από αστυνομικούς που θα έχουν ακροβολιστεί σε ταράτσες κτιρίων σε νευραλγικά σημεία της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ΕΥΠ, Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και Κρατική Ασφάλεια ενισχύουν το πληροφοριακό δίκτυο, προκειμένου να προβαίνουν σε προληπτικές έρευνες και προσαγωγές υπόπτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.