Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αμφιλοχία: 330 κιλά κάνναβη σε καρότσα φορτηγού από την Αλβανία - Κρυμμένα σε ταξιδιωτικούς σάκους

Πάνω από 330 κιλά κάνναβη κατασχέθηκαν στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας. Κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη ένας 51χρονος Έλληνας, μέλ...





Πάνω από 330 κιλά κάνναβη κατασχέθηκαν στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας. Κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη ένας 51χρονος Έλληνας, μέλος διεθνούς κυκλώματος.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, εντόπισαν στην Αμφιλοχία περισσότερα από 330 κιλά κάνναβης, καταφέροντας σημαντικό πλήγμα στα οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών.

Για την υπόθεση συνελήφθη 51χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Σύμφωνα με την αστυνομία, στην περιοχή της Αμφιλοχίας Αιτωλοακαρνανίας, αστυνομικοί ακινητοποίησαν το Σάββατο (11.09.2021) για έλεγχο Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ο 51χρονος.

Σε έλεγχο που έγινε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν 14 ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν 128 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 334 κιλών και 732 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης αποτελεί σημαντικό στέλεχος οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής στη χώρα μας από την Αλβανία μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της στην ελληνική επικράτεια.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.