Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Δεχόμουν απειλές, με έστειλαν σαν πρόβατο επί σφαγή», λέει ο 32χρονος σύντροφός της

Ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθούν τη Δευτέρα το 29χρονο μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι, Έλενα Πολυχρονοπούλου, και ο 32χρονος σύντροφ...







Ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθούν τη Δευτέρα το 29χρονο μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι, Έλενα Πολυχρονοπούλου, και ο 32χρονος σύντροφός της, οι οποίοι συνελήφθησαν την Πέμπτη και κατηγορούνται για διακίνηση κοκαΐνης.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή τους, αξιοποιώντας πληροφορία για «ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη σε μαγαζιά του κέντρου και των νοτίων προαστίων».

«Είχα χρέος σε διακινητές, από προσωπική μου χρήση. Δεχόμουν απειλές για να τους εξοφλήσω και με έστειλαν σαν πρόβατο επί σφαγή να παραλάβω μία ποσότητα, ενώ κάποιος από αυτούς που γνώριζαν την παράδοση, με κατέδωσε στην αστυνομία για λόγους που εκείνος γνωρίζει», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA ο 32χρονος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ανέλαβε πλήρως την ευθύνη, ξεκαθαρίζοντας ότι το μοντέλο δεν είχε καμία σχέση και δεν γνώριζε τίποτα.

Ωστόσο, ο ισχυρισμός του αντιμετωπίζεται με δυσπιστία από τις αρχές. Στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται τα τρία κινητά που κατασχέθηκαν, καθώς ερευνώνται οι επαφές και τα μηνύματα του ζευγαριού, που πιθανώς οδηγήσουν σε άλλα μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Το χρονικό της σύλληψης των δυο κατηγορουμένων για διακριμένη διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα 7,827 κιλών κοκαΐνης, ξεδιπλώνει μέσα από την κατάθεση που έδωσε στις αρχές αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό τους. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στο μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου και τον σύντροφό της Δημήτρη Ρεγγινίδη, αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν από πρόσωπο «το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του».

Όπως κατέθεσε ο εν λόγω αστυνομικός, το πρόσωπο αυτό ανέφερε την αστυνομία ότι οι δυο κατηγορούμενοι διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης σε νυχτερινά μαγαζιά του κέντρου αλλά και των νοτίων προαστίων της Αθήνας. Επιπλέον, ο πληροφοριοδότης έδωσε στην αστυνομία τη διεύθυνση όπου διαμένει το ζευγάρι.

Χαρακτηριστικά ο αστυνομικός στην κατάθεσή του αναφέρει: «Προ πενθημέρου άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του μας πληροφόρησε ότι ημεδαπός με μικρό όνομα Δημήτρης ηλικίας 30 με 35 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά και ημεδαπή με μικρό όνομα Ελένη ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στην νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων της Αττικής».

Όπως ακόμη κατέθεσε ο αστυνομικός: «Η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούν δίκυκλη μοτοσικλέτα. Παράλληλα, η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω πωλούν την κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 € το κιλό ενώ τέλος ότι ο ανωτέρω άνδρας κατά το παρελθόν εργαζόταν σε διάφορα πόστα σε νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών».

Αξιοποιώντας αυτή τη πληροφορία οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ονόματα του ζευγαριού και έθεσαν το διαμέρισμά του υπό παρακολούθηση. Στην κατάθεσή του ο μάρτυρας αστυνομικός αναφέρει: «Από την διακριτική επιτήρηση της ανωτέρω οικίας διαπιστώθηκε ότι απογευματινές και βραδινές ώρες κυρίως νεαρός άνδρας η περιγραφή του οποίου προσομοίαζε σε αυτή του Δημήτρη εξέρχονταν αυτής λαμβάνοντας εξαιρετικά μέτρα προστασίας κοίταζε συνεχώς όλα τα διερχόμενα άτομα και οχήματα που διέρχονταν και αφού επιβιβαζόταν στην ανωτέρω μοτοσικλέτα μετέβαινε σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων όπου πραγματοποιούσε ύποπτες συναντήσεις μικρής διάρκειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.