Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δείτε βίντεο: Καρέ καρέ η ένοπλη επίθεση σε βάρος 32χρονου, μέρα μεσημέρι στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα - Το βίντεο από καφετέρια της περιοχής καταγράφει την επίθεση και τους πυροβολισμούς με τους ...







Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα - Το βίντεο από καφετέρια της περιοχής καταγράφει την επίθεση και τους πυροβολισμούς με τους έντρομους περαστικούς να σπεύδουν να προφυλαχθούν, ανάμεσά τους και μία μητέρα με το παιδί της

Καρέ-καρέ αποτυπώνεται η ένοπλη επίθεση σε βάρος του 32χρονου στις 9 Σεπτεμβρίου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, μέσα απο βίντεο που παρουσιάζει το protothema.gr και το οποίο χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοι της Δίωξης Εκβιαστών για να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (τρεις Έλληνες και ένας αλλοδαπός) ενώ ερευνώνται τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης.

Δείτε το βίντεο:

Οι κατηγορούμενοι δεν έχουν ομολογήσει, ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν στοιχειοθετήσει τη δικογραφία σε βάρος τους και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα. Σε βάρος τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και θα απολογηθούν την Παρασκευή.

Στο βίντεο καταγράφεται ο τρόμος των περαστικών που βρέθηκαν στο «πεδίο βολής» των τεσσάρων κατηγορούμενων, μέρα μεσημέρι. Τρέχουν να βρουν καταφύγιο μέσα σε κατάστημα, ενώ ανάμεσά τους τρέχει έντρομη να προστατεθεί και να προστατεύσει το παιδί της μία γυναίκα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.