Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αιγάλεω: Εδώ και 18 χρόνια προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι… ζωντανός

Ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας με πρωταγωνιστή έναν άνδρα από το Αιγάλεω, ο οποίος εδώ και 18 χρόνια προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ζωντα...





Ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας με πρωταγωνιστή έναν άνδρα από το Αιγάλεω, ο οποίος εδώ και 18 χρόνια προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ζωντανός.

Εκτός του γεγονότος ότι δεν μπορεί να ψηφίσει, δεν μπορεί ούτε να κλείσει ραντεβού ώστε να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, γιατί εμφανίζεται ως “νεκρός”, παρότι κάνει κάθε χρόνο φορολογική δήλωση, όπως αναφέρει.

Δεν μπορεί ούτε να εμβολιαστεί

Ο λόγος για τον Γιάννη Διαμαντή, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τον εφιάλτη που ζει εδώ και σχεδόν μία εικοσαετία.

Το πρόβλημα με το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπος έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα, καθώς ο εργοδότης του τον πιέζει να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, όμως αδυνατεί να κλείσει ραντεβού στην πλατφόρμα.

“Στείλαμε mail μέχρι και στο γραφείο του πρωθυπουργού για να μας απαντήσουν, να πάω να κάνω το εμβόλιο. Παρακαλούμε να κάνουμε το εμβόλιο”, λέει ο Γιάννης Διαμαντής σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.

Όπως εξηγεί, το πρόβλημα ξεκίνησε όταν πήγε να ψηφίσει σε δημοτικές εκλογές και τον έστειλαν στο δημαρχείο, ώστε να πάρει ένα πιστοποιητικό.

“Πάω εκεί και μου λένε, συγγνώμη δεν μπορείς να το πάρεις το χαρτί, γιατί είσαι πεθαμένος”, λέει ο άνδρας για να προσθέσει: “Είναι για γέλια…”.

Η σύζυγός του, μίλησε στην κάμερα για το “θρίλερ”. Όπως αναφέρει, έχει απευθυνθεί στον δήμο και σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες. “Ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον”, τονίζει.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.