Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μύκονος: Συνελήφθη μαφίοζος που έκανε χλιδάτες διακοπές – Τον «έκαψαν» οι φωτογραφίες στα social media

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των ελληνικών αρχών στην Μύκονο για την σύλληψη ενός Ρουμάνου, σε βάρους του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα...







Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των ελληνικών αρχών στην Μύκονο για την σύλληψη ενός Ρουμάνου, σε βάρους του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης. Πρόκειται για τον Dragoș Săvulescu, ο οποίος έχει κριθεί ένοχος στη χώρα του για υπεξαίρεση συνολικά 114 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο άνδρας από την Ρουμανία έκανε… μεγάλη ζωή στη Μύκονο, ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ σε πανάκριβα εστιατόρια και beach bar του νησιού. Η ιστορία του Dragoș Săvulescu με τα νομικά παραπτώματα ξεκίνησε στις αρχές του 2019, οπότε είχε συλληφθεί και καταδικαστεί σε 5,5 χρόνια φυλάκιση για υπόθεση υπεξαίρεσης συνολικά 114 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά την καταδικαστική απόφαση στην Ρουμανία, ο Dragoș Săvulescu φέρεται να διέφυγε στην Ιταλία, συγκεκριμένα στη Νάπολη, για να εντοπιστεί τελικά στη Μύκονο από άνδρες του Λιμενικού, οι οποίοι μαζί με στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου οργάνωσαν μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψή του. Η εντολή για την επιχείρηση σύλληψης του δόθηκε κατόπιν Ευρωπαϊκού Εντάλματος των αρχών της Ρουμανίας, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για απάτη κατά του Δημοσίου.

Στη Μύκονο διασκέδαζε με φιλικά του πρόσωπα και την καλλονή σύντροφό του. Μάλιστα, την παρουσία του Ρουμάνου επιχειρηματία στο κυκλαδίτικο νησί, πρόδωσε η σύντροφός , η οποία μη μπορώντας να αντισταθεί στις ομορφιές της Μυκόνου και στην ανάγκη της να επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία τις χλιδάτες διακοπές που έκανε με τον Ρουμάνο επιχειρηματία, άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media.

O Ρουμάνος επιχειρηματίες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Σύρου με σκοπό την έκδοση του στις αρχές της Ρουμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.