Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ταλιμπάν: Η φωτογραφία με τα παγωτά που κάνει τον γύρο των social media και η σύνδεσή της ως τρολάρισμα στον Μπάιντεν

Μια φωτογραφία που εμφανίζει μαχητές Ταλιμπάν να κρατούν στα χέρια τους παγωτό, κάνει τον γύρο των social media τις τελευταίες ώρες. Μάλισ...







Μια φωτογραφία που εμφανίζει μαχητές Ταλιμπάν να κρατούν στα χέρια τους παγωτό, κάνει τον γύρο των social media τις τελευταίες ώρες. Μάλιστα, ερμηνεύεται ως τρολάρισμα προς τον Τζο Μπάιντεν.

Ειναι γνωστό πως ο 77χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ είναι λάτρης του παγωτού. Μπορεί να μην πίνει και να μην καπνίζει, αλλά έχει τρελή αδυναμία στη συγκεκριμένη λιχουδιά.

Μια από τις πιο συνηθισμένες φωτογραφίες του Μπάιντεν, στην προεκλογική του εκστρατεία, ήταν να κρατά παγωτό στο χέρι ή να μπαίνει σε κάποιο κατάστημα για να αγοράσει ένα. Πολλές από αυτές τις φωτογραφίες κυκλοφορούν στο ίντερνετ, σε σημείο που ο διάσημος παρουσιαστής, Τζίμι Φάλον, του πρότεινε ένα παγωτό ζωντανά στην εκπομπή του.

  

Ο Τζο Μπάιντεν απολαμβάνει το αγαπημένο του παγωτό / Φωτογραφία: AP Photos

Οπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ένα κατάστημα παγωτών στο πανεπιστήμιο του Κορνέλ, στη Νέα Υόρκη, έχει δημιουργήσει ένα παγωτό με το όνομα του Τζο Μπάιντεν. Ο ίδιος, άλλωστε, έχει ομολογήσει την αδυναμία του, κάτι που μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Η φωτογραφία με τους Ταλιμπάν να κρατούν στα χέρια τους παγωτό, δημοσιεύτηκε από τον δημοσιογράφο, Αμπντουλχάκ Ομέρι (Abdulhaq Omeri), ο οποίος -όπως αναφέρει στον λογαριασμό του στο Twitter- εργάζεται ως ανταποκριτής για το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο στη χώρα του Αφγανιστάν, το TOLOnews.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.