Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νεκρός στο Κρυονέρι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος: Η τελευταία του ανάρτηση στα social media για την μάχη με τη φωτιά

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ εντοπίσθηκε από τη σύζυγό του, χωρίς τις αισθήσεις του στο γραφείο του στο Κρυονέρι και διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπ...






Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ εντοπίσθηκε από τη σύζυγό του, χωρίς τις αισθήσεις του στο γραφείο του στο Κρυονέρι και διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος από ανακοπή καρδιάς μέσα στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος εντοπίσθηκε από τη σύζυγό του, χωρίς τις αισθήσεις του στο γραφείο του στο Κρυονέρι και διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Νωρίτερα, οι διασώστες είχαν επιχειρήσει επί τουλάχιστον μισή ώρα να κάνουν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, αλλά ο 61 ετών επιχειρηματίας δεν ανταποκρίθηκε.

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος βρισκόταν διαρκώς από χθες στο εργοστάσιό του που κινδύνευε από τη φωτιά με τεράστιο άγχος για τις εξελίξεις. Η γυναίκα του που ανησύχησε όταν δεν κατάφερε να τον εντοπίσει, πήγε στο γραφείο του και τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και στους εθελοντές που δίνουν έναν άνισο αγώνα με την πύρινη λαίλαπα! Μακάρι οι ζημιές να περιοριστούν μόνο σε υλικές και να μην έχουμε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και σε ζωάκια. Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες και πολλά λάθη και θα πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα να υπάρξει ανάληψη ευθύνης με συγκεκριμένες συνέπειες! Δεν νοείται και αυτή η καταστροφή να περάσει έτσι!», έγραψε στην τελευταία του ανάρτηση στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.