Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισραήλ: Mας στέλνει άμεσα πυροσβεστική βοήθεια - «Το Ισραήλ προστρέχει στο πλευρό της Ελλάδας»

Ομάδα πυροσβεστών από το Ισραήλ είναι καθ’ οδόν προς την Ελλάδα για να συμμετάσχει στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών που μαίνονται σ...







Ομάδα πυροσβεστών από το Ισραήλ είναι καθ’ οδόν προς την Ελλάδα για να συμμετάσχει στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών που μαίνονται στη χώρα και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ.

Η ομάδα, η οποία περιλαμβάνει 16 πυροσβέστες, έρχεται στην Ελλάδα για να συμμετάσχει άμεσα στις προσπάθειες, υπό τον συντονισμό του Πυροσβεστικού Σώματος για την κατάσβεση των πυρκαγιών σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Η αποστολή της Ισραηλινής αντιπροσωπείας ανταποκρίνεται στο αίτημα της Ελληνικής κυβέρνησης προς την Ισραηλινή, μέσω του Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα και συμβολίζει τις καλές σχέσεις και τη φιλία μεταξύ των δύο χωρών και λαών.

Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Γιαΐρ Λαπίντ δήλωσε:

«Το Ισραήλ προστρέχει στο πλευρό της Ελλάδας ως πράξη φιλίας και αμοιβαίας υποστήριξης.

»Όλη η περιοχή αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και οι πυρκαγιές απειλούν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

»Ευχαριστώ τους πυροσβέστες που εκπροσωπούν το Κράτος του Ισραήλ για τη βοήθειά τους προς τους Έλληνες φίλους μας».

Ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα Γιόσι Αμράνι δήλωσε:

«Οι φοβερές εικόνες που είδαμε τις τελευταίες ημέρες δεν άφησαν κανέναν Ισραηλινό αδιάφορο για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

»Το Ισραήλ στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας φιλικά και με αγάπη για τη χώρα και τον λαό της.

»Σε αυτή τη δύσκολη ώρα, οι καρδιές μας και οι σκέψεις μας βρίσκονται στους ανθρώπους που είναι μέσα στις φλόγες και στους πυροσβέστες που προσπαθούν αδιάκοπα να κατασβέσουν τις φωτιές.

»Είμαστε μαζί ένα μέτωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.