Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ... Με αρχαιοελληνικό κόλπο του Θεμιστοκλή διάλυσε το Kemal Reis ο κυβερνήτης του Λήμνος;

Οruc Reis: Ένα αρχαιοελληνικό τέχνασμα φαίνεται πως χρησιμοποίησε ο κυβερνήτης της φρεγάτας Λήμνος για να διαλύσει την τουρκική φρεγάτα Kem...

Οruc Reis: Με αρχαιοελληνικό κόλπο του Θεμιστοκλή διάλυσε το Kemal Reis ο κυβερνήτης του Λήμνος;



Οruc Reis: Ένα αρχαιοελληνικό τέχνασμα φαίνεται πως χρησιμοποίησε ο κυβερνήτης της φρεγάτας Λήμνος για να διαλύσει την τουρκική φρεγάτα Kemal Reis.




Τι έκαναν οι αρχαίοι Αθηναίοι με εντολή του Θεμιστοκλή στην Σαλαμίνα; Άφησαν τους εχθρούς (σ.σ. τους Πέρσες) να νομίζουν ότι έχουν το πάνω χέρι και να πλησιάσουν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ τα ελληνικά πλοία έμειναν σχεδόν ακίνητα. Ερχόμενα τα εχθρικά πλοία με μεγάλη ταχύτητα προς τα ελληνικά, αυτά με την δύναμη των κουπιών ανέπτυξαν απρόσμενα ταχύτητα και χτύπησαν τα περσικά πλοία με τα έμβολά τους.

Οι αρχαίοι Έλληνες, με την δύναμη των κουπιών τους, μπορούσαν να αλλάζουν κατεύθυνση, προς τα μπροστά ή προς τα πίσω και την κατάλληλη στιγμή να εμβολίζουν τα εχθρικά πλοία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο έκανε και ο κυβερνήτης του Λήμνος. Πρώτα έκανε κράτει τις μηχανές (σαν να κωπηλατούσαν οι αρχαίοι όπισθέν) και μετά, μόλις το τουρκικό πλοίο βρέθηκε με το πλαϊνό μέρος μπροστά του, ανέπτυξε ταχύτητα και το εμβόλισε.sportime.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ...!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η ΤΡΥΠΑ του KemalReis...!!! Φωτογραφία ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ της Ελληνικής Νίκης στη Ναυμαχία της Μεσογείου...!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.