Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αφγανιστάν: Συναγερμός για ΠΥΡΑ κατά ιταλικού C-130 μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Καμπούλ

Ένα αεροσκάφος C-130J Super Hercules της ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο χρησιμοποιείται ως μέρος της συμμαχικής επιχείρησης εκκέν...







Ένα αεροσκάφος C-130J Super Hercules της ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο χρησιμοποιείται ως μέρος της συμμαχικής επιχείρησης εκκένωσης του Αφγανιστάν, δέχθηκε πυρά λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Καμπούλ «Χαμίντ Καρζάι», σύμφωνα με δημοσιογράφο του Sky TG24, που βρισκόταν μέσα στο αεροσκάφος, χωρίς, ωστόσο, να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος, το αεροσκάφος δεν «χτυπήθηκε», ωστόσο ο πιλότος αναγκάστηκε να κάνει μανούβρες για να αποφύγει τα πυρά, με συνέπεια να επικρατήσουν στιγμές πανικού μέσα σε αυτό.

Στρατιωτικές πηγές επιβεβαιώσαν τους πυροβολισμούς κατά του αεροσκάφους, σύμφωνα με το Sky, στο εσωτερικό του οποίου βρίσκονται 98 Αφγανοί πολίτες.


Οι πυροβολισμοί προκύπτουν λίγες ώρες μετά τις ανησυχίες που εξέφρασε το Λονδίνο περί της μεγάλης πιθανότητας για «τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ τις επόμενες ώρες». Οι Ταλιμπάν ισχυρίστηκαν ότι είχαν μοιραστεί τη συγκεκριμένη πληροφορία με τα δυτικά έθνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.