Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νίκος Οικονομόπουλος: Πώς νόσησε με κορονοϊό – Με πυρετό και δύσπνοια στον Ευαγγελισμό

Στον Ευαγγελισμό με επιπλοκές από τον κορονοϊό νοσηλεύεται ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο τραγουδιστής βγήκε θετικός στον ιό και ενώ βρισκόταν σ...






Στον Ευαγγελισμό με επιπλοκές από τον κορονοϊό νοσηλεύεται ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο τραγουδιστής βγήκε θετικός στον ιό και ενώ βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μεσημέρι της Πέμπτης παρουσίασε πνευμονολογικά προβλήματα και δυσκολία στην αναπνοή κι έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο 37χρονος τραγουδιστής γύρισε προ ημερών από τις διακοπές του στη Μύκονο και παρουσίασε ήπια συμπτώματα με το τεστ κορονοϊού να βγαίνει θετικό. Λόγω της δύσπνοιας κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί σε απλή κλίνη Covid του «Ευαγγελισμού» και παρακολουθείται στενά από το ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ συνεχίζει να παρουσιάζει δύσπνοια και είναι εμπύρετος.

O λαϊκός τραγουδιστής δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του Covid-19 και φαίνεται πως το ταξίδι στη Μύκονο δεν ήταν καλή ιδέα, καθώς πρόκειται για ένα νησί με σημαντική διασπορά από την έναρξη της τουριστικής περιόδου έως και σήμερα.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Μάιο του 2020, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε καταστήσει σαφές ότι δεν πίστευε ότι κινδυνεύει από τον κορονοϊό.

Τι είχε δηλώσει ο Νίκος Οικονομόπουλος

“Με τον κορονοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορονοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφορούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει”, είχε πει ο γνωστός τραγουδιστής και είχε προσθέσει: “Τις πρώτες ημέρες της πανδημίας ενημερωνόμουν, πλέον δεν το κάνω”.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.