Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λακωνία ΤΩΡΑ: Εκκενώνεται το Μαυροβούνι, σε επιφυλακή άπαντες και στο Γύθειο

Εντολή εκκένωσης για την περιοχή του Γυθείου και για το Μαυροβούνι, καθώς το πύρινο μέτωπο στην Ανατολική Μάνη έχει πάρει τεράστιες διαστάσ...





Εντολή εκκένωσης για την περιοχή του Γυθείου και για το Μαυροβούνι, καθώς το πύρινο μέτωπο στην Ανατολική Μάνη έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από την ΕΡΤ, η πυρκαγιά στην Ανατολική Μάνη έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς την πλευρά του Γυθείου και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν εκκενωθεί 15 οικισμοί και χωριά στον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Τελευταία εντολή εκκένωσης ήταν αυτή στο Μαυροβούνι, μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το Γύθειο όπου έχουν συγκεντρωθεί οι περισσότεροι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής αλλά και επισκέπτες που βρίσκονταν εκεί για παραθερισμό.

Η εντολή εκκένωσης και η οδηγία είναι να χρησιμοποιηθεί ο δρόμος προς τη Σκάλα Λακωνίας, καθώς λόγω των πυρκαγιών που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή αλλά και σε περιοχές όπως η Μεσσηνία και η Αρκαδία, έχουν κλείσει αρκετοί δρόμοι και η διαφυγή δεν είναι εύκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.