Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο: Στρατιωτικό αεροπλάνο πετάει «φωτοβολίδες» για να αποκρούσει τυχόν επίθεση τζιχαντιστών στην Καμπούλ

Τα στρατιωτικά αεροπλάνα που χρησιμοποιούνται για την επιχείρηση εκκένωσης στην Καμπούλ ρίχνουν φωτοβολίδες και προσγειώνονται με τη μύτη κα...



Τα στρατιωτικά αεροπλάνα που χρησιμοποιούνται για την επιχείρηση εκκένωσης στην Καμπούλ ρίχνουν φωτοβολίδες και προσγειώνονται με τη μύτη καθώς υπάρχουν φόβοι ότι οι τζιχαντιστες θα προσπαθήσουν να καταρρίψουν κάποιο εξ αυτών. Και όλα αυτά την ώρα που τουλάχιστον 20 πολίτες μέχρι σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους από τα πυρά των Ταλιμπάν.

Τα αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη πραγματοποιούν γρήγορες προσγειώσεις έτσι ώστε να αποφύγουν μία πυραυλικά επίθεση. Την ίδια ώρα ένα βίντεο δείχνει ένα γαλλικό αεροσκάφος μεταφοράς προσωπικού να ρίχνει «φωτοβολίδες» κατά τη διάρκεια της απογείωσής του.

Πρόκειται για ένα γαλλικό μεταγωγικό τύπου A400M που απογειώνεται από την αεροπορική βάση ​Al Dhafra. Οι «φωτοβολίδες» που ρίχνει είναι αερόφυλλα αλουμινίου, γνωστά ως «τσαφ», που δημιουργούν ψευδής στόχους παραπλανώντας εισεργόμενα βλήματα. Η ρίψη τους ενδέχεται να είναι αυτόματη και να σχετίζεται με τον εντοπισμό κάποιας απειλής.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.