Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαμός στην Τουρκία με ανάρτηση της αφίσας του Κεμάλ ανάποδα ... Πως αντέδρασε ο Δήμος που έκανε την γκάφα!

Ο Δήμος Çayırova στο Kocaeli, που ανήκει στο AKP του Ενρτογάν, τα έκανε μαντάρα προκαλώντας ένα μεγάλο σκάνδαλο λίγο πριν από την Ημέρα της...





Ο Δήμος Çayırova στο Kocaeli, που ανήκει στο AKP του Ενρτογάν, τα έκανε μαντάρα προκαλώντας ένα μεγάλο σκάνδαλο λίγο πριν από την Ημέρα της Νίκης που οι Τούρκοι γιορτάζουν στις 30 Αυγούστου.

Ο Δήμος, ο οποίος πραγματοποίησε εργασίες στολισμού στο δημαρχείο, κρέμασε τη φωτογραφία του Ατατούρκ ανάποδα. Η φωτογραφία του Ατατούρκ, που ήταν κρεμασμένη ανάποδα για μεγάλο χρονικό διάστημα, διορθώθηκε μετά από την έντονη αντίδραση των πολιτών.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε ήρθε μια-όχι και τόσο- απολογητική δήλωση από τον Δήμο Τσαϊρόβα.

Η δήλωση περιελάμβανε τα εξής:

* Είναι απαράδεκτο, έστω και για λίγα λεπτά...Ένα λάθος που δυστυχώς μας στεναχωρεί όλους.

* Η αφίσα του μεγάλου ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ κρεμάστηκε κατά λάθος ανάποδα για μια στιγμή ενώ ήταν κρεμασμένη από το προσωπικό του Δήμου μας, και έγινε αντιληπτή και διορθώθηκε γρήγορα. Δεν χρειάστηκε ούτε 5 λεπτά.

Μίλησε “για άσχημη πολιτική προπαγάνδα” και για προσπάθειες των αντιπάλων να καρπωθούν πολιτικό κέρδος από αυτό. “Αυτή η νοοτροπία στερείται κάθε τρόπου, ηθικής και πολιτικής ηθικής” αναφέρεται ακόμη.

Και καταλήγει:

“Καθώς γιορτάζουμε την Ημέρα της Νίκης στις 30 Αυγούστου, η οποία ανακηρύχθηκε Εθνική Ημέρα για να τιμήσουμε την ημέρα που η πατρίδα μας εκκαθαρίστηκε από την κατοχή του εχθρού, τιμούμε τον αρχιτέκτονα αυτής της νίκης, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, με σεβασμό και λαχτάρα”


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.