Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.... Ανάκληση αδειών στις Ένοπλες Δυνάμεις... Στις Μονάδες τους όλα τα Στελέχη... Στους χώρους διασποράς η Εθνοφυλακή... Τα ΑΠΑΤΣΙ έχουν φορτώσει πυραύλους

ΣΕ ΞΗΡΑ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.,.. Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨ...




ΣΕ ΞΗΡΑ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.,.. Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ... ΕΙΝΑΙ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2020 ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ...


06:15 ΠΡΩΙΝΗ:
Από τα μεσάνυχτα σχεδόν ξεκίνησε η εφαρμογή του μέτρου της ανάκλησης των αδειών σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία καλούνται να επιστρέψουν στις μονάδες τους, σε μικρό χρονικό διάστημα.

Όσα στελέχη δεν βρίσκονται σε άδεια, επιστρέφουν άμεσα στις μονάδες.

Η Τουρκική προκλητικότητα έχει χτυπήσει και πάλι ”κόκκινο” και οι Ένοπλες Δυνάμεις, είναι αποφασισμένες να προασπίσουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

06:30 ΠΡΩΙΝΗ: Η Αεροπορία Στρατού με τα επιθετικά ελικόπτερα θα πέσει ΑΜΕΣΩΣ στην μάχη, όπου χρειαστεί και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες..

Αργά τη νύχτα, μετά την ανάκληση αδειών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, δόθηκε εντολή άμεσης επάνδρωσης των μονάδων και της Μαγνησίας, ενώ τα ελικόπτερα στο Στεφανοβίκειο φόρτωσαν ξανά πυραύλους και είναι έτοιμα για κάθε ενδεχόμενο.

Η Τουρκική προκλητικότητα τις επόμενες ώρες πρόκειται να ενταθεί -το ORUC REIS έχει ήδη αποπλεύσει- ύστερα από την υπογραφή της συμφωνίας για καθορισμό ΑΟΖ μεταξύ της Ελλάδας και της Αιγύπτου, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του Ταγίπ Ερντογάν.

06:45 ΠΡΩΙΝΗ Σε κατάσταση αυξημένης επiφυλακής τέθηκαν και πάλι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, με τις μονάδες της Εθνοφυλακής στην περιοχή των Δωδεκανήσων να καταγράφουν έναρξη κινητοποίησης, η οποία κατά την διάρκεια της νύχτας θα κορυφωθεί, καθώς ο τουρκικός Στόλος συγκεντρώνεται σε μία περιοχή που ξεκινά από το Ακσάζ και φτάνει μέχρι την Αττάλεια, προκειμένου να εκτελέσει σήμερα και αύριο 11/08, άσκηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.