Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συμμορία είχε ρημάξει καταστήματα στην Αττική: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τριών μελών της

Τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η σε βάρος τους ποινική δίωξη, τριών ατόμων μελών συμμορίας που διέπραττε κλοπές σε καταστ...






Τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η σε βάρος τους ποινική δίωξη, τριών ατόμων μελών συμμορίας που διέπραττε κλοπές σε καταστήματα στην Αττική δόθηκαν στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Οι κατηγορούμενοι είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με διαρκή δράση και διακριτούς ρόλους, που προέβαινε συστηματικά σε κλοπές κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών από καταστήματα.

Δείτε εδώ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τους

Σε βάρος των τριών ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατ’ εξακολούθηση από δράστες οργανωθέντες για την τέλεση κλοπών [τετελεσμένη και σε απόπειρα], της απόπειρας ληστείας, καθώς επίσης και για τα πλημμελήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και συμμορίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους, στη διευκόλυνση διερεύνησης της επίδοσης – συμμετοχής τους και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 12.00 μεσημβρινή της 29-1-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.