Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κοροναϊός – Διχασμένες οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών για την προέλευση του ιού

Διχασμένη εμφανίζεται η Κοινότητα Υπηρεσιών Πληροφοριών Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με την προέλευση του κορωνοϊού. Οπως προκύπτει, η αμερικ...










Διχασμένη εμφανίζεται η Κοινότητα Υπηρεσιών Πληροφοριών Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με την προέλευση του κορωνοϊού.

Οπως προκύπτει, η αμερικανική Κοινότητα Υπηρεσιών εξακολουθεί να είναι διχασμένη για το ποια από τις δύο θεωρίες - ότι ο κορωνοϊός διέφυγε από εργαστήριο ή ότι μεταπήδησε από ζώο σε άνθρωπο με φυσικό τρόπο - είναι πιθανό να είναι σωστές. 

«Μετά την εξέταση όλων των διαθέσιμων αναφορών πληροφοριών και άλλων πληροφοριών, το IC παραμένει διχασμένο σχετικά με την πιο πιθανή προέλευση του κορωνοϊού. Όλοι οι οργανισμοί εκτιμούν ότι δύο υποθέσεις είναι αληθοφανείς: φυσική έκθεση σε μολυσμένο ζώο και περιστατικό που σχετίζεται με εργαστήριο», σημειώνει η έκθεση, σύμφωνα με το CNBC.

Η έκθεση έρχεται τρεις μήνες αφότου ο Τζο Μπάιντεν ζήτησε εις βάθος έρευνα σχετικά με την προέλευση του κορωνοϊού. Σε δήλωσή του την Παρασκευή, ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε την Κίνα να συνεργαστεί με τους ερευνητές. 

«Κρίσιμες πληροφορίες για την προέλευση αυτής της πανδημίας υπάρχουν στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, αλλά από την αρχή, κυβερνητικοί αξιωματούχοι της χώρας εργάστηκαν για να αποτρέψουν την πρόσβαση διεθνών ερευνητών και μελών της παγκόσμιας κοινότητας δημόσιας υγείας», τόνισε, υπογραμμίζοντας: «Ο κόσμος αξίζει απαντήσεις και δεν θα ησυχάσω μέχρι να τις λάβουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.