Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Έπιασαν άτομο να βάζει φωτιά στο Ασμήνιο... Έχει προσαχθεί και ανακρίνεται...!!!

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένα άτομο το οποίο προσήχθη καθώς θεωρείται ύποπτο για εμπρησμό στο Ασμήνιο της Εύβοιας Σύμφωνα με πληροφορίε...






Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένα άτομο το οποίο προσήχθη καθώς θεωρείται ύποπτο για εμπρησμό στο Ασμήνιο της Εύβοιας


Σύμφωνα με πληροφορίες τον έπιασαν επ αυτοφώρω οι κάτοικοι και οι εθελοντές και τον παρέδωσαν στην Ασφάλεια όπου και ανακρίνεται...

Ταυτρόχρονα συνεχίζεται για όγδοη ημέρα η μάχη κατοίκων και πυροσβεστών στη Βόρεια Εύβοια για τον περιορισμό της φωτιάς, η οποία κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της. 

 Η προσοχή είναι στραμμένη τις τελευταίες ώρες στο Ασμήνι, για το οποίο δόθηκε εντολή εκκένωσης, καθώς δημιουργήθηκε ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο, το οποίο πέρασε την αντιπυρική ζώνη που είχαν δημιουργήσει οι πυροσβέστες στο σημείο. Παράλληλα η φωτιά έφτασε και στο Πευκί, σε μία διαδρομή παράλληλη με τα σημεία που κάηκαν πριν από δύο ημέρες!

«Αν βρίσκεστε στην περιοχή Ασμήνιο Ευβοίας εκκενώστε τώρα προς Ιστιαία. Εκκενώστε προς Ιστιαία. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» ανέφερε το μήνυμα του 112 για τους κατοίκους στο Ασμήνι, οι οποίοι, ωστόσο, οι κάτοικοι - κυρίως οι νέοι - αρνούνται να εγκαταλείψουν την περιοχή και τις περιουσίες τους και επιχειρούν να στήσουν αντιπυρικές ζώνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.