Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόμπα ξεκούμπωτη πάλι ο Καρανίκας: «Ζητώ συγγνώμη για όσα είπα για τη Δάφνη Μητσοτάκη, ήταν παραπληροφόρηση»

«Και για να τελειώνει το παραμύθι, δεν είμαι σύμβουλος του κ. Τσίπρα και εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις. Είτε αυτές είναι σωστές, είτε ...







«Και για να τελειώνει το παραμύθι, δεν είμαι σύμβουλος του κ. Τσίπρα και εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις. Είτε αυτές είναι σωστές, είτε είναι λάθος», πρόσθεσε

Να ζητήσει συγγνώμη έσπευσε ο Νίκος Καρανίκας μετά το σάλο που προκλήθηκε από όσα έγραψε νωρίτερα για τη Δάφνη Μητσοτάκη. Μάλιστα ο άλλοτε σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα παραδέχθηκε πως επρόκειτο για παραπληροφόρηση. Παράλληλα τονίζει πως δεν είναι σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και εκφράζει προσωπικές απόψεις, «είτε αυτές είναι σωστές είτε είναι λάθος».

«Κατέβασα το ποστ που έκανα κριτική στην στάση του Μητσοτάκη με αναφορά στην κόρη του και την κατοχή ΜΚΟ. Μόλις ενημερώθηκα ότι δεν ισχύει και ότι αυτό που έγραψα είναι ειδησεογραφικά λάθος και γι’αυτό ζητάω συγνώμη σε όλες και όλους για την παραπληροφόρηση», τονίζει ο Νίκος Καρανίκας.

«Ειναι προφανές ότι δεν κάνω κριτική στη κόρη του Μητσοτάκη που όπως κάθε νέο παιδί θέλει να σπουδάσει και η οικογένειά της έχει την οικονομική δυνατότητα να την στείλει στο εξωτερικό, αλλά στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη που την ίδια ώρα στερεί τη δυνατότητα σπουδών σε 40.000 μαθητές, για να τους δώσει πελατεία στα κολέγια. Είναι χυδαία πολιτική επιλογή του», επισημαίνει ακόμη.

«Και για να τελειώνει το παραμύθι, δεν είμαι σύμβουλος του κ. Τσίπρα και εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις. Είτε αυτές είναι σωστές, είτε είναι λάθος», καταλήγει ο Νίκος Καρανίκας.

Υπενθυμίζεται πως την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου προκάλεσε μία ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα, μέσω της οποίας στοχοποιεί την Δάφνη Μητσοτάκη. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση η οποία κατέβηκε» από τα social media ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα αναφέρει πως «η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.