Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φτιάχνουν κλίμα ξανα... Τουρκικά ΜΜΕ : «Επίθεση σε τουρκικό αλιευτικό σκάφος από το ελληνικό λιμενικό στο Αιγαίο»…

Τούρκικο αλιευτικό σκάφος με πλήρωμα 5 ατόμων που ψάρευε στα ανοιχτά του Κουσάντασι, αρχικά παρενοχλήθηκε και ακολούθως υπέστη επίθεση με ...





Τούρκικο αλιευτικό σκάφος με πλήρωμα 5 ατόμων που ψάρευε στα ανοιχτά του Κουσάντασι, αρχικά παρενοχλήθηκε και ακολούθως υπέστη επίθεση με πέτρες και πλαστικές σφαίρες από σκάφος του ελληνικού λιμενικού. Στην επίθεση έσπασαν τζάμια του αλιευτικού σκάφους.

Αναφέρεται πως το περιστατικό συνέβη πριν από τρεις μέρες στα ανοιχτά του Κουσάντασι και κοντά σε διεθνή ύδατα. Αλιευτικό με πλήρωμα πέντε άτομα που είχε βγει για να ψαρέψει υπέστη παρενόχληση από σκάφος του ελληνικού λιμενικού.

Το ελληνικό σκάφος κάνοντας ελιγμούς γύρω από το αλιευτικό προκάλεσε δύσκολες στιγμές σε αυτό, ενώ η παρενόχληση διήρκεσε αρκετά. Μετά από κάποιο διάστημα πραγματοποιήθηκε επίθεση από το σκάφος του ελληνικού λιμενικού προς το τουρκικό αλιευτικό με πέτρες και πλαστικές σφαίρες.
…..
Η παρενόχληση τερματίστηκε όταν το αλιευτικό σκάφος εισήλθε στα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Οι στιγμές της παρενόχλησης από το ελληνικό σκάφος καταγράφηκαν από έναν ψαρά καταγόμενο από την Μερσίνα που κοινοποίησε τις εικόνες στα social media. Στο βίντεο διακρίνεται η παρενόχληση από το ελληνικό σκάφος, οι πέτρες που ρίχτηκαν στο αλιευτικό, όπως και τα τζάμια που έσπασαν.

https://www.cumhuriyet.com.tr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.