Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αφροδίτη Μπάρμπα: Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του προφυλακισμένου μοντέλου για τον σεΐχη πρώην γαμπρό του.... Τα απειλητικά μηνύματα που της έστελνε

   Αποκαλύψεις για τον σεΐχη πρώην γαμπρό του έκανε ο πατέρας της Αφροδίτης Μπάρμπα, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη καθώς κατηγορείται για...

  







Αποκαλύψεις για τον σεΐχη πρώην γαμπρό του έκανε ο πατέρας της Αφροδίτης Μπάρμπα, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη καθώς κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών μετά τον εντοπισμό 35 γραμμαρίων κοκαΐνης κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της.

«Είναι κάτι ασύλληπτο για το μυαλό το δικό μου και της κόρης μου. Το παιδί μου είναι αθώο γιατί ξέρω το παιδί μου καταρχήν. Δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό το πράγμα. Μας πήραν από δύο δικηγορικά γραφεία και μας πρότειναν να δηλώσουμε για να σωθεί η κόρη μας, ότι είναι ναρκομανής. Φυσικά δεν το δεχτήκαμε, ο στιγματισμός μόνο και μόνο με τρελαίνει» ανέφερε αρχικά ο πατέρας του μοντέλου μιλώντας στο Mega.

Όσο για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, δήλωσε ότι «oι απειλές ήταν από τον καιρό που ήταν ακόμη παντρεμένοι. Την παρατούσε. Την έχει αφήσει στο Μπαχρέιν χωρίς μία δραχμή, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν. Την παράτησε με το μικρό του το παιδί. Δεν ενδιαφέρεται καν για την κόρη του είναι τόσο κακός άνθρωπος που εμείς δεν μπορούμε να το συλλάβουμε στο μυαλό».

«Την απειλούσε πριν ενάμιση μήνα με απειλητικά μηνύματα. “Θα σε καταστρέψω, θα καταστρέψω εσένα και το παιδί σου”», υπογράμμισε ο πατέρας της 30χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.