Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: Νορβηγός τουρίστας σκηνοθέτησε την εξαφάνισή του, αλλά τον βρήκαν να κοιμάται μέσα σε... θάμνους!

Κατηγορήθηκε για ανάρμοστες σεξουαλικές πράξεις και ανακοίνωσε ότι θα έβαζε «τέλος» στη ζωή του - Κινητοποιήθηκαν άμεσα λιμενικό, αστυνομία ...





Κατηγορήθηκε για ανάρμοστες σεξουαλικές πράξεις και ανακοίνωσε ότι θα έβαζε «τέλος» στη ζωή του - Κινητοποιήθηκαν άμεσα λιμενικό, αστυνομία και πυροσβεστική

Ολόκληρο σενάριο έφτιαξε ένας νεαρός Νορβηγός τουρίστας, που διαμένει στη Ρόδο το τελευταίο διάστημα, καθώς επιχείρησε να σκηνοθετήσει την εξαφάνισή του ως απελπισμένος και αδικημένος λόγω κατηγοριών σε βάρος του για την τέλεση ανάρμοστων σεξουαλικών πράξεων στη χώρα του.

Ο νεαρός, κατάφερε να αναστατώσει πυροσβέστες, αστυνομικούς, λιμενικούς (δύο πλωτά σκάφη έκαναν έρευνα όλη μέρα) και εθελοντές, που τον αναζητούσαν από νωρίς το πρωί, καθώς φίλοι του διάβασαν σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ζήτησαν αμέσως βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές. Βρέθηκε πριν από λίγη ώρα όμως να κρύβεται μέσα σε θάμνους στην περιοχή «Γλυφάδα» του νησιού.

Όλα ξεκίνησαν χθες στη μία το μεσημέρι, όταν το κέντρο επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης ειδοποιήθηκε από αντίστοιχες υπηρεσίες και πολίτες της Νορβηγίας, ότι ένας πολίτης Νορβηγίας, ο οποίος βρίσκεται στη Ρόδο αυτές τις μέρες για διακοπές, είχε προαναγγείλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το εξής μήνυμα:

«Ευχαριστώ πολύ όλες και όλους σας για τις καλές αναμνήσεις. Γνωστούς και αγνώστους. Έχασα τον κόσμο και την εμπιστοσύνη μου σε αυτόν. Καταγγέλθηκα αδίκως για σεξιστική επίθεση και είναι κάτι άδικο και ανυπόστατο. Δεν το διανοούμαι αυτό αλλά και δεν γνωρίζω αν μπορέσω να το διορθώσω και να αποδείξω την αλήθεια. Για το λόγο αυτό επιλέγω εγώ να δώσω την θανατική μου ποινή. Κι ελπίζω να το πετύχω».

Αμέσως, ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου καθώς επίσης, το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου και ο Λιμενικός Σταθμός της Χάλκης.

Το σημείο που προσδιορίστηκε (από τις πληροφορίες, που έδωσαν οι φίλοι του) εκτιμάται ότι ήταν στην περιοχή ανάμεσα σε Μονόλιθο και Σιάννα. Για το λόγο αυτό επιστρατεύθηκαν και ειδικοί δύτες που πήραν μέρος στις έρευνες, καθώς επίσης και δύο πλωτά σκάφη με ειδικά στελέχη του λιμενικού σώματος, από τη Ρόδο και τη Χάλκη αντίστοιχα. Αντίστοιχη παράλληλη έρευνα διενήργησαν και στελέχη της αστυνομίας της περιοχής μας, Πυροσβέστες κι εθελοντές, συγκεντρώνοντας σχετικές πληροφορίες σχετικά με το Νορβηγό τουρίστα στο ελληνικό νησί.

Προσωπικά του αντικείμενα πάντως, εντοπίστηκαν το μεσημέρι στην παραλία της Απολακκιάς. Ο αγνοούμενος διέμενε σε ξενοδοχείο της πόλεως Ρόδου και αξίζει να σημειωθεί ότι είχε επισκεφθεί το νησί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

Αργά το απόγευμα, εντοπίστηκε στην περιοχή της «Γλυφάδας» να κρύβεται μέσα σε έναν… θάμνο!

Σε βάρος του αναμένεται να κινηθεί η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία και να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για άσκοπη αναστάτωση και κινητοποίηση που προκάλεσε στις αρμόδιες αρχές.

Πηγή: rodiaki.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.