Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ταλιμπάν εισέβαλαν σε στούντιο κι ανάγκασαν δημοσιογράφο να τους πλέξει το εγκώμιο - Δείτε βίντεο

Mία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το απόγευμα της Κυριακής έναν Αφγανό τηλεπαρουσιαστή ειδήσεων, ο οποίος, ενώ διάβαζε τα πρωτοσέλιδα των εφημ...







Mία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το απόγευμα της Κυριακής έναν Αφγανό τηλεπαρουσιαστή ειδήσεων, ο οποίος, ενώ διάβαζε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, είδε ξαφνικά μαχητές των Ταλιμπάν να εισβάλουν στο στούντιο κραδαίνοντας όπλα. Το επίμαχο βίντεο των 42 δευτερολέπτων δείχνει τον δημοσιογράφο να διαβάζει τίτλους ειδήσεων ενώ περιστοιχίζεται από οκτώ ένοπλους μαχητές των Ταλιμπάν.

«Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένας Αφγανός παρουσιαστής ειδήσεων διαβάζει τα πρωτοσέλιδα ενώ περιβάλλεται από ένοπλους ληστές των Ταλιμπάν», σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

To επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο από το τηλεοπτικό δίκτυο της Καμπούλ «Peace Studio» ευαισθητοποίησε τον δημοσιογραφικό κόσμο δίνοντας μία γεύση από όσα θα ακολουθήσουν στον τομέα της ενημέρωσης. Ο Γιάλντα Χακίμ του BBC έγραψε στο Twitter αναφορικά με το βίντεο που γυρίστηκε το απόγευμα της Κυριακής: «Αφγανιστάν TV - σουρεαλιστικό».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.