Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με κατεύθυνση προς Μεγάλο Πεύκο και Μέγαρα η φωτιά... «Στη θάλασσα βλέπω να σβήνει» λέει Αντιστράτηγος ε.α. της Πυροσβεστικής

Την εκτίμηση ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 10 ημέρες για να ελεγχθεί η μεγάλη φωτιά στα Βίλια, εξέφρασε ο αντιστράτηγος και υπαρχηγός του Π...







Την εκτίμηση ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 10 ημέρες για να ελεγχθεί η μεγάλη φωτιά στα Βίλια, εξέφρασε ο αντιστράτηγος και υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ε.α., Ανδριανός Γκουρμπάτσης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Έχουμε και λέμε» με τον Στέλιο Βραδέλη.

«Στη θάλασσα βλέπω να σβήνει», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως «τα εναέρια μέσα δεν μπορούν να κάνουν πλήρη κατάσβεση, μόνο αναχαιτίζουν και επιβραδύνουν το μέτωπο», το οποίο μπορεί να το σβήσει «μόνο η μπότα του πυροσβέστη».

Σημείωσε ότι εάν είχαν κινητοποιηθεί άμεσα οι αναγκαίες επίγειες δυνάμεις και τα πτητικά μέσα «θα την προλαβαίναμε τη φωτιά από την αρχή», λέγοντας πως όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο, «ξεκίνησε σε μια έκταση λιγότερη από 4 τετραγωνικά, ακριβώς στο δρόμο».

«Εκεί χάνουμε πάντα το παιχνίδι. Δεν υπάρχει άμεση κινητοποίηση.

Την ίδια ώρα το Νότιο μέτωπο της φωτιάς έχει καβαλήσει το όρος Πατέρας, καίει στα ραντάρ και την παλιά αμερικανική βάση σε 3 - 4 εστίες και με κατεύθυνση προς Μέγαρα και Μεγάλο Πεύκο!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.