Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έρχεται νέα κρίση: Ο Ερντογάν ετοιμάζεται να «ξεφορτώσει» χιλιάδες μετανάστες στην Ελλάδα- Προαναγγελία στρατηγών

Μετά τις φωτιές ο Ερντογάν ετοιμάζει νέα επιχείρηση προώθησης χιλιάδων μεταναστών προς Ελλάδα-ΕΕ Το νόημα το τι ακριβώς αναμένουμε το επόμ...







Μετά τις φωτιές ο Ερντογάν ετοιμάζει νέα επιχείρηση προώθησης χιλιάδων μεταναστών προς Ελλάδα-ΕΕ

Το νόημα το τι ακριβώς αναμένουμε το επόμενο διάστημα από τον σουλτάνο Ερντογάν και ένα κράτος-μαφία όπως το τουρκικό, μας έκανε “λιανά” ο γνωστός μας Ναύαρχος ε.α. Τ.Γιατσί, σχετικά με το προετοιμαζόμενο πογκρόμ χιλιάδων Σύρων και Αφγανών μεταναστών που έχουν κατακλύσει την χώρα, ενώ το πογκρόμ εναντίον τους ξεκίνησε από χθες βράδυ στην Άγκυρα με λυσσαλέες συγκρούσεις.

Κύριος στόχος των τουρκικών σχεδίων είναι σαφώς τα ελληνικά θαλάσσια και χερσαία σύνορα, ενώ η ΕΕ, παρακολουθεί την Άγκυρα να παραβιάζει ένα σωρό διεθνείς νόμους εδώ και μεγάλο διάστημα.

Εκτιμάται όμως ότι ο Τούρκος πρόεδρος στοχεύει πιθανότατα και στην παρουσία αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, θέλοντας να προκαλέσει τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα στην χώρα μας, ειδικά για την συμφωνία της με την Ουάσιγκτον στον αμυντικό και ενργειακό τομέα.

Για το ζήτημα μίλησε ο γνωστός μας Ναύαρχος ε.α. Τ.Γιατσί, σύμβουλος του Ερντογάν λέγοντας τα εξής:

«Η μετανάστευση είναι ένα ζήτημα επιβίωσης. Η Τουρκία δεν μπορεί να ανεχθεί την υποβάθμιση της δημογραφικής της δομής. Η ασφάλεια των συνόρων θα πρέπει να διασφαλιστεί επειγόντως ενάντια σε αυτό το μεταναστευτικό πρόβλημα, το οποίο έχει μετατραπεί σε σοβαρή απειλή ασφάλειας και εθνικής ενότητας, προμηνύοντας ακόμη και εσωτερικό πόλεμο.

Όλοι όσοι εισέρχονται στα σύνορά μας θα πρέπει να καταγράφονται,ενώ όσοι εισέρχονται παράνομα θα πρέπει να αξιολογούνται μετά από μια ταχεία εκτίμηση της κατάστασης.

Η μη εγγεγραμμένη μετανάστευση ενισχύει επίσης τον κίνδυνο κατασκοπείας. Π.χ; Το Ιράν έχει ταξιαρχίες που ονομάζονται Fatimiyyun και Zeynebiyyun, αποτελούμενες από Αφγανούς και Πακιστανούς Σιίτες. Αυτοί οι στρατιώτες λειτουργούν ως πληρεξούσιες δυνάμεις του Ιράν, ακόμη και κατάσκοποι σε διαφορετικές χώρες.

Με βάση τη στρατηγική κατάσταση της Τουρκίας και τη θέση της στη Συρία, φαίνεται αρκετά πιθανό ότι ορισμένα κράτη θα χρησιμοποιήσουν τη νέα μετακίνηση των Αφγανών για τους δικούς τους σκοπούς.

Συγκεκριμένα, το κύμα της μη καταγεγραμμένης μετανάστευσης το οποίο προέρχεται από το Αφγανιστάν και τη Συρία, απειλεί την ασφάλεια και την ειρήνη της Τουρκίας.

Ενώ η μετανάστευση από τη Συρία απειλεί τη δημογραφική δομή της Τουρκίας, ανοίγει επίσης την πόρτα στο PKK, που καταλαμβάνει τη βόρεια Συρία, θέλοντας να ομογενοποιήσει πληθυσμιακά την περιοχή.

Η Τουρκία δεν θα δείξει καμία ανοχή στην επιδείνωση της δημογραφικής της δομής και η ασφάλεια των συνόρων πρέπει να διασφαλιστεί επειγόντως ενάντια σε αυτό το μεταναστευτικό πρόβλημα, το οποίο έχει μετατραπεί σε σοβαρή απειλή ασφάλειας και εθνικής ενότητας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ελήφθησαν τον Ιανουάριο του 2021, υπάρχουν 3.688.238 Σύροι πρόσφυγες στην Τουρκία. Από την άλλη, σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία, περίπου 320 χιλιάδες πρόσφυγες διαφορετικών εθνικοτήτων ζουν στην χώρα.

Αυτή η κατάσταση δημιουργεί ένα σοβαρό μεταναστευτικό πρόβλημα για την Τουρκία, απειλώντας τόσο την οικονομία όσο και τη δημογραφική δομή της Τουρκίας. Υπάρχουν μεγάλα προβλήματα μεταξύ του τουρκικού λαού και των μαζών που μεταναστεύουν από τη Συρία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Ιράν και άλλες χώρες.

Υπάρχουν σοβαρές συγκρούσεις σε πολλούς τομείς όπως η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και η οικονομική δομή.

Αυτή η κοινωνιολογική πραγματικότητα αποκαλύπτει πόσο σοβαρό και δύσκολο είναι να ξεπεραστεί το πρόβλημα της ολοκλήρωσης και της ολοκλήρωσης.

Είναι προφανές ότι αυτές οι διαφωνίες θα έρθουν στο προσκήνιο ακόμη περισσότερο με τις νεοαφιχθέντες μάζες. Η παράτυπη μετανάστευση αναδύεται ως ένα φαινόμενο που έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει κοινωνιολογικές εκρήξεις στην Τουρκία και χρειάζεται προσοχή.

Το Esenyurt, το Bağcılar και το Zeytinburnu είναι συνοικίες που βρίσκονται στην περιφέρεια της πόλης, όπου ζουν γενικά εργαζόμενοι με χαμηλό εισόδημα.

Η ανταγωνιστική κατάσταση της αγοράς εργασίας σε αυτές τις περιοχές έχει γίνει πιο έντονη και άδικη με τους παράτυπους μετανάστες. Οι παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι είναι ανασφαλείς, ανασφάλιστοι και μη εγγεγραμμένοι, εμβαθύνουν τόσο τα οικονομικά όσο και τα κοινωνικά προβλήματα των Τούρκων πολιτών”, ανέφερε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Αυτό είναι προαναγγελία για “πογκρόμ” κατά αυτών των μεταναστών προς την ελληνική επικράτεια το επόμενο διάστημα, σε μια προσπάθεια της Άγκυρας να προκαλέσει σοβαρό κοινωνικό στην Ελλάδα, εκβιάζοντας την Αθήνα να αποδεχθεί τα τουρκικά προκλητικά αιτήματα σε Αιγαίο/Α.Μεσόγειο.

Μετά τις φωτιές λοιπόν εκτιμάται ότι θα έχουμε πιθανότατα ραγδαίες εξελίξεις σε αυτό το θέμα, για αυτό πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι ως ελληνισμός, για να αποκρούσουμε την όποια τουρκική επιθετικότητα. Μετά όταν περάσει η μπόρα μπορούμε να λύσουμε μεταξύ μας με την ησυχία μας για οποιαδήποτε θέμα.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.