Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανασκεύασε ο πρόεδρος της Γορτυνίας για το «πολιτικό μέσο»: «Έγινε λάθος, πάνω στην αναμπουμπούλα δεν ξέρεις τι λες»

Ο πρόεδρος της Γορτυνίας, ανακάλεσε τα όσα υποστήριξε για τον Ταξίαρχο Τρίπολης ότι του ζήτησε πολιτικό μέσο για να στείλει πυροσβεστικό. ...





Ο πρόεδρος της Γορτυνίας, ανακάλεσε τα όσα υποστήριξε για τον Ταξίαρχο Τρίπολης ότι του ζήτησε πολιτικό μέσο για να στείλει πυροσβεστικό.

«Δικό μου το λάθος»

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στη δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης, είπε…

«Έχει καεί και το δικό μου σπίτι. Δεν έχω καταγγείλει κανέναν, ούτε άτομο ούτε υπηρεσία. Απλώς την ημέρα που καιγόμουν δεν παρουσιάστηκε κανένας υπεύθυνος ούτε κανένα κανάλι. Μας άφησαν στο έλεος του Θεού όλοι μικροί και μεγάλοι», δήλωσε.

Ερωτηθείς για το εάν έχει δεχτεί τηλεφωνήματα και πιέσεις μετά από αυτή του την δήλωση, είπε: «Κανένας δεν με έχει πάρει τηλέφωνο να με απειλήσει. Έχει γίνει λάθος τοποθέτηση ονόματος. Έγινε λάθος το νούμερο. Νόμιζα, πως ήταν το άτομο που είπα. Εγώ την πυροσβεστική ήθελα να πάρω, όχι την αστυνομία. Έγινε λάθος, δεν έγινε επί σκοπού τίποτα.

Πάνω στα νεύρα σου εκείνη την ώρα και την αναμπουμπούλα δεν ξέρεις τι ακριβώς λες. Με ρώτησαν, αν υπάρχει πολιτικό μέσα. Το όνομα ήταν λάθος. Δέχτηκα εκατό τηλέφωνα. Νόμιζα, πως το όνομα αυτό ήταν της πυροσβεστικής. Δικό μου λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.