Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιά στην Ηλεία: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού βλέπουν οι αρχές

Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην Ηλεία, έχουν οι τοπικές αρχές αλλά και η ΕΛ.ΑΣ. και η Πυροσβεστική Σύμ...







Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην Ηλεία, έχουν οι τοπικές αρχές αλλά και η ΕΛ.ΑΣ. και η Πυροσβεστική

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, στην Αρχαία Ολυμπία εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε δύο ώρες, σε έναν άξονα μεταξύ των χωριών Καυκανιά, Πουρνάρι και Μιράκα. Οι αρχές διατυπώνουν «έντονη υποψία έως πεποίθηση» για εμπρησμούς.

Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, μιλώντας στο Open δήλωσε 100% βέβαιος ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Και ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, Βασίλης Γιαννόπουλος, μιλώντας επίσης στην τηλεόραση του Open νωρίτερα, αναφέρθηκε και εκείνος σε επτά εστίες φωτιάς που ξέσπασαν στην περιοχή με διαφορά δύο ωρών.

 Παρόμοια εκτίμηση είχαν διατυπώσει και πηγές από την αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας ωστόσο τόνισε πως «προέχει να μην έχουμε απώλεια ανθρώπινης ζωής και φυσικά να μην κινδυνεύσει η Αρχαία Ολυμπία». Δίνοντας την εικόνα της φωτιάς χθες βράδυ σημείωσε πως αυτή «βρίσκεται πολύ κοντά στην Αρχαία Ολυμπία και κινδυνεύουν οι κοινότητες Πλατάνου, Πελοπίου, Καστανιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.