Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΤΑΞΕΙ... Τουρκαζέρος πρόεδρος Αλίεφ : «Αν ο αρμενικός φασισμός σηκώσει κεφάλι, θα του το λιώσουμε»

Σε συνέντευξη που έδωσε στο CNNTURK, ο ΜΟΝΙΜΟΣ πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Αλίεφ, ακούσαμε να λέει τα εξής : ¨Δεν μπορεί στα εδάφη που ελέγχ...







Σε συνέντευξη που έδωσε στο CNNTURK, ο ΜΟΝΙΜΟΣ πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Αλίεφ, ακούσαμε να λέει τα εξής :

¨Δεν μπορεί στα εδάφη που ελέγχονται από τις ρωσικές ειρηνευτικές δυνάμεις, να στέλνεται οπλισμός και στρατιώτες από την Αρμενία. Αυτό αποτελεί παραβίαση της τριμερούς δήλωσης της 10ης Νοεμβρίου.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα συνεχίζεται.
Εμείς μερικές φορές μεταφέραμε προφορικά τις αντιρρήσεις μας αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα.
Για αυτό τον λόγο προειδοποιήσαμε προφορικά. Εμείς με τον διάδρομο του Λάτζιν, παρατηρούμε αυτά που γίνονται στην περιοχή ελέγχου των ρωσικών ειρηνευτικών δυνάμεων. Γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των οχημάτων που πήγαν στο Χανκεντί.

Η Ρωσία να μην εξοπλίζει την Αρμενία. Ο υπουργός Αμύνης της Ρωσίας στην συνάντηση του με τον υπουργό Άμυνας της Αρμενίας, είπε ότι άρχισε η διαδικασία αποστολής ρωσικού οπλισμού στην Αρμενία.

Αυτό είναι μια ανησυχητική κατάσταση.
Τι γίνεται ; Η Αρμενία ετοιμάζεται για νέο πόλεμο; Διότι αν είναι έτσι, εμείς θα λάβουμε αποτρεπτικά μέτρα. Εγώ το ειπα και θέλω να το πω και πάλι.

Αν ο αρμενικός φασισμός προσπαθήσει πάλι να σηκώσει κεφάλι, πάλι θα του λιώσουμε το κεφάλι.

Εμείς θέλουμε υπογραφή συμφωνίας ειρήνης με την Αρμενία. Αλλά μέχρι σήμερα δεν πήραμε θετική απάντηση από την Αρμενία. Εμείς αυτή την πρόταση δεν θα την έχουμε για πάντα στο τραπέζι.

Η Τουρκία δεν μας στήριξε μόνο με τα ένοπλα ΜΕΑ, αλλά σε κάθε θέμα. Στις πρώτες ώρες του πολέμου του Καραμπάχ, οι αποφασιστικές δηλώσεις του αγαπητού αδερφού μου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έπαιξαν μεγάλο και θετικό ρόλο. Διότι αυτό έκανε κάποιες χώρες να αποφύγουν να επέμβουν. Τα σύγχρονα όπλα που αγοράστηκαν από την Τουρκία, συμπεριλαμβανομένων και των ΜΕΑ Bayraktar, διευκόλυναν σε μεγάλο βαθμό την δουλειά μας και συνέβαλαν στο να μην υπάρξουν πολλές απώλειες ζωών.
Αλλα δεν ήταν μόνο τα ένοπλα ΜΕΑ, αγοράσαμε και άλλα όπλα όπως τα Kasirga και τα Kobra. Υπάρχουν δηλαδή πολλά όπλα και αυτή η διαδικασία συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.