Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νοσηλεύτρια στην Πάτρα: Τώρα που έκανες το εμβόλιο θα πάθεις καρκίνο σαν τον πατέρα σου

Λίγες ημέρες μετά από την αποκάλυψη της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ότι γιατρός στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα «χλεύαζε» ουσιαστικά μητέρα η...





Λίγες ημέρες μετά από την αποκάλυψη της εφημερίδας «Πελοπόννησος» ότι γιατρός στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα «χλεύαζε» ουσιαστικά μητέρα η οποία ήθελε να κάνει το εμβόλιο στην 16χρονη κόρη της, ένα δεύτερο περιστατικό έρχεται για να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες ότι αντιεμβολιαστές υγειονομικοί όχι μόνο δεν κάνουν οι ίδιοι το εμβόλιο, αλλά προσπαθούν να αποτρέψουν και το κοινό με διάφορους τρόπους.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγο καιρό στο Τμήμα Χημειοθεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Νοσηλεύτρια «αρπάχτηκε» με την κόρη καρκινοπαθούς όταν προσκόμισε τα επίσημα έγγραφα πως έχει εμβολιαστεί πλήρως, άρα θα μπορούσε να συνοδεύσει τον πατέρα της στη διαδικασία που θα ακολουθούσε.

«Εχετε κάνει εμβόλιο; Καλά να πάθετε. Σε δύο - τρία χρόνια θα είστε κι εσείς εδώ» είπε η νοσηλεύτρια στην κόρη του ασθενούς. Η νεαρή δεν κάθισε με «σταυρωμένα τα χέρια»! Επιτέθηκε φραστικά στη νοσηλεύτρια και μέσα στον συγκεκριμένο ευαίσθητο χώρο, ακολούθησε διαπληκτισμός. Αναυδοι παρακολουθούσαν τη σκηνή άλλοι ασθενείς ή συνοδοί τους. Το επεισόδιο έληξε εκεί. Δεν εκλήθη κάποιος από την Διοίκηση ή οι άνδρες της Ασφάλειας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος. Ομως η νεαρή που κατ’ ουσίαν η νοσηλεύτρια… την «καταράστηκε», θεωρώντας μάλιστα πως το εμβόλιο… «σπέρνει» καρκινικά κύτταρα, ενημέρωσε και πρόσωπα της ιατρικής κοινότητας της Πάτρας για το απίστευτο που της συνέβη.

Να θυμίσουμε ότι προ ημερών μια μητέρα ενός 16χρονου κοριτσιού στην Πάτρα βρέθηκε μπροστά σε μια γιατρό αρνήτρια των εμβολίων και σύμφωνα με την καταγγελία που έχει κάνει η μητέρα, η γιατρός ειρωνευόταν την ίδια την ώρα που το κορίτσι της έκανε το εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό.

Για το θέμα παρενέβη ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος διέταξε την άμεση έρευνα για το περιστατικό! Στην έγγραφη καταγγελία της, η μητέρα του 16χρονου κοριτσιού κατήγγειλε πως η γιατρός κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού, χρησιμοποίησε απαξιωτικά λόγια για το εμβόλιο και τη διαδικασία των εμβολιασμών, υποβαθμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης με την εκτίμηση ότι «μια γρίπη είναι…» γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας της κοπέλας.

Πηγή: pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.