Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εύβοια: Ληστές «χτύπησαν» για δεύτερη φορά στην ίδια περιοχή... Περικυκλώνουν και απειλούν με μαχαίρια...

Την δράση οργανωμένης συμμορίας κακοποιών που στοχοποιεί ευκατάστατα ζευγάρια «βλέπουν» οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και της Ασφάλει...




Την δράση οργανωμένης συμμορίας κακοποιών που στοχοποιεί ευκατάστατα ζευγάρια «βλέπουν» οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και της Ασφάλειας Χαλκίδας, πίσω από την δεύτερη ληστεία που έγινε μέσα σε λιγότερο από δυο 24ωρα σε κοντινά σημεία του Δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων στην Εύβοια.

Θύματα, αυτή τη φορά, ήταν ένα ζευγάρι Γερμανών που κατοικούν μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια στα Ψαχνά. 

Το βράδυ της Τρίτης, ενώ επέστρεφαν από βόλτα στο απομονωμένο σπίτι τους, βρέθηκαν περικυκλωμένοι από τέσσερις κουκουλοφόρους οι οποίοι τους ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριών και τους υποχρέωσαν να ανοίξουν την πόρτα. Έτσι, μπήκαν στο σπίτι, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, άρπαξαν όσα χρήματα και τιμαλφή βρήκαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών δεν καρποφόρησαν. Βάσει των περιγραφών που έδωσαν τα θύματα, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τουλάχιστον οι δυο από αυτούς είχαν ληστέψει τα ξημερώματα της Δευτέρας έναν τοπικό σύμβουλο και την σύζυγό του, στην κοντινή στα Ψαχνά κοινότητα Τριάδα του Δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων. 

Τότε, οι δράστες προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι, αλλά έγιναν αντιληπτοί από το θύμα που επιχείρησε να αποτρέψει την εισβολή και το τραυμάτισαν ελαφρά με μαχαίρι. Στη συνέχεια, οι κακοποιοί άρπαξαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και διέφυγαν με αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.