Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βάσεις: Στην Ιατρική ο μαθητής από τη Ναύπακτο που έχασε τους γονείς του από κορονοϊό

Μεγάλη συγκίνηση για τον Δημήτρη Καρακώστα. Σήμερα ανακοινώθηκαν οι βάσεις και το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα, καθώς περνάει στην Ιατ...





Μεγάλη συγκίνηση για τον Δημήτρη Καρακώστα. Σήμερα ανακοινώθηκαν οι βάσεις και το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα, καθώς περνάει στην Ιατρική Σχολή Πατρών.

Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε 18.685 μόρια. Σύμφωνα μάλιστα με το npress.gr, αυτό ήταν και το μεγάλο του όνειρο.

Ο Δημήτρης Καρακώστας είναι ο μαθητής από τη Ναύπακτο που έχασε τη μητέρα και τον πατέρα του από κορονοϊό, πριν από λίγους μήνες.

Μετά την απώλεια των δύο του γονιών στο νοσοκομείο του Ρίο, πέρασε δύσκολες στιγμές, όμως στάθηκε στα πόδια του, συνέχισε το διάβασμα και σάρωσε στις Πανελλήνιες.

«Οι γονείς μου με βοήθησαν να συνεχίσω αφότου έφυγαν, γιατί μου έδωσαν ουσιαστικά ένα ακόμα στόχο, θα ήθελαν να πετύχω να μπω στη σχολή που θέλω, και απ’ ό,τι φαίνεται τα κατάφερα» είχε τονίσει σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις χωρίς να χάνει το χαμόγελό του.

«Χωρίς τις βάσεις που μού είχαν δώσει αυτοί, δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε όλο αυτό» σημείωσε.

«Πέθαναν με 25 μέρες διαφορά νομίζω. Για λίγο τα άφησα τελείως, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Με βοηθούσαν και οι δύο ήταν εκπαιδευτικοί, έπρεπε να βοηθήσω με τις δικές μου ικανότητες έστω και χωρίς αυτούς» πρόσθεσε ο Δημήτρης που πλέον θα είναι φοιτητής Ιατρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.