Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτη ιστορία με γατάκι στην Κρήτη: Δίνει το «παρών» στις κηδείες, κουλουριάζεται κάτω από το φέρετρο και πάει στην αγκαλιά των συγγενών

Απίστευτη ιστορία με γατάκι στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου Κρήτης, το οποίο μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία ακολουθεί το φέρετρο μέχρι τον τάφο. ...






Απίστευτη ιστορία με γατάκι στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου Κρήτης, το οποίο μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία ακολουθεί το φέρετρο μέχρι τον τάφο.

Ένα γατάκι στην Κρήτη αποδεικνύει αυτό που είναι γνωστό σε όλους: ότι τα ζώα είναι πάντα δίπλα στον άνθρωπο, κυρίως στις δύσκολες στιγμές του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΚΡΗΤΗ ΤV το συγκεκριμένο γατάκι πηγαίνει σε κηδείες και κουλουριάζεται κάτω από το φέρετρο στη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας, στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου, όπως αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών, Μιχάλης Πιτσικάκης.

Το τετράποδο το οποίο δείχνει να αντιλαμβάνεται τον πόνο των συγγενών, δεν διστάζει να βρεθεί ακόμη και στην αγκαλιά τους, γεγονός που έχει προκαλέσει αίσθηση, όπως αναφέρει η neakriti.gr.

Το γεγονός επιβεβαιώνει και ο εφημέριος ο οποίος έμεινε επίσης έκπληκτος από τη συμπεριφορά του τετράποδου.

«Είναι μάλιστα το μοναδικό γατάκι στο κοιμητήριο το οποίο πηγαίνει σε κηδείες», όπως σχολιάζει ο εφημέριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.