Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Απέμεινα γυμνή καθώς κομμάτιασαν τα ρούχα μου...» Γυναίκα περιγράφει την επίθεση εκατοντάδων Πακιστανών...!!!

Στο Πακιστάν γυναίκα η οποία τραβούσε ένα βίντεο για το ΤikTok σε ένα πάρκο, δέχτηκε επίθεση σεξουαλική από εκατοντάδες άντρες. Μετά από το...







Στο Πακιστάν γυναίκα η οποία τραβούσε ένα βίντεο για το ΤikTok σε ένα πάρκο, δέχτηκε επίθεση σεξουαλική από εκατοντάδες άντρες. Μετά από το περιστατικό η αστυνομία κυνήγησε τους υπόπτους. Μέχρι τώρα έχουν ανακριθεί 66 άτομα.

Στις 14 Αυγούστου συνέβη ένα ανατριχιαστικό περιστατικό στο Πακιστάν. Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Daily Mail εκατοντάδες άντρες περικύκλωσαν μία νέα γυναίκα που τραβούσε βίντεο σε ένα πάρκο. Εκεί η άτυχη γυναίκα που τραβούσε βίντεο για το τικ τοκ υπέστη σεξουαλική επίθεση ενώ το πλήθος την λήστεψε.
……
Σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί και ανακριθεί 66 ύποπτοι. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα λόγω παραλείψεων σχετικά με το περιστατικό.

Η άτυχη γυναίκα μιλώντας για αυτό που της συνέβη σε μία τοπική εφημερίδα είπε πως “Απέμεινα γυμνή καθώς κομμάτιασαν τα ρούχα μου”. Μετά από τη συγκεκριμένη παρενόχληση πραγματοποιήθηκαν πολλές διαμαρτυρίες σε διάφορα σημεία της χώρας ενώ οργανώσεις γυναικείων δικαιωμάτων ζήτησαν τη σύλληψη των ενόχων και την μεγαλύτερη δυνατή τιμωρία τους.

Το Πακιστάν το 2019 σύμφωνα με δημοσκόπηση του ιδρύματος Thomson Reuters είναι η έκτη πιο επικίνδυνη χώρα για γυναίκες.

https://www.haberler.com
26/7/2021

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.