Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πακιστάν: Αγόρι 8 χρονών κατηγορείται για βλασφημία... Ούρησε στη βιβλιοθήκη ισλαμικού σχολείου... Έκαψαν τι σπίτι του...!!

Αναβρασμός επικρατεί στο Πακιστάν για ένα 8χρονο αγόρι που θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, ο μικρότερος ποτέ πολίτης που κατηγορείται για βλασ...






Αναβρασμός επικρατεί στο Πακιστάν για ένα 8χρονο αγόρι που θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, ο μικρότερος ποτέ πολίτης που κατηγορείται για βλασφημία.

Ο μικρός Ινδουιστής ούρησε εσκεμμένα στο χαλί της βιβλιοθήκης ισλαμικού θρησκευτικού σχολείου, προκαλώντας τη μήνη των μουσουλμάνων πιστών…
Πακιστάν: Αγόρι 8 χρονών κατηγορείται για βλασφημία

Το αγόρι κρατείται από την αστυνομία για να του σώσουν τη ζωή, την ίδια ώρα που η ευρύτερη οικογένειά του έχει κρυφτεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Guardian.

Η κατηγορία της βλασφημίας στο Πακιστάν επισύρει ακόμα και τη θανατική ποινή. «Δεν καταλαβαίνει καν τι είναι η βλασφημία και τον έχουν σύρει ψευδώς σε τέτοια μονοπάτια. 

Ακόμα δεν κατανοεί τι έγκλημα έκανε και γιατί τον κρατούν στη φυλακή για μία εβδομάδα», δήλωσε μέλος της οικογένειάς του στον Guardian.

«Αφήσαμε τα μαγαζιά και τις δουλειές μας, όλη η κοινότητα φοβάται. Δεν θέλουμε να ξαναγυρίσουμε σε αυτή την περιοχή», συνέχισε.

Και πράγματι, πολλά μέλη της ινδουιστικής κοινότητας στην Παντζάμπ εγκατέλειψαν τα σπίτια τους μετά την επίθεση που έκανε πλήθος μουσουλμάνων σε ναό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.