Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μακελειό στη Καμπούλ – Πάνω από 60 νεκροί οι 12 Αμερικανοί στρατιώτες και 150 τραυματίες – Αναφορές και δύο ακόμη εκρήξεις

Δύο ακόμη ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν σήμερα το βράδυ στα προάστια της Καμπούλ στο Αφγανιστάν μετέδωσε σαουδαραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al ...





Δύο ακόμη ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν σήμερα το βράδυ στα προάστια της Καμπούλ στο Αφγανιστάν μετέδωσε σαουδαραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya μετά τις επιθέσεις αυτοκτονίας με τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

Η μία έκρηξη φέρεται να έγινε από παγιδευμένο όχημα στην περιοχή Πούλι Σουχτάμπ της Καμπούλ σύμφωνα με δημοσιογράφους. Πρόκειται για όχημα των Ταλιμπάν που έπεσε σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με τη Russia Today.

Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανέφεραν η εφημερίδα Wall Street Journal και το Sputnik, επικαλούμενοι μια πηγή του αφγανικού υπουργείου Υγείας, τουλάχιστον 60 Αφγανοί σκοτώθηκαν και ακόμη 150 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν νωρίτερα το απόγευμα κοντά στο αεροδρόμιο της αφγανικής πρωτεύουσας.

Δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι ανέφεραν ότι, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, οι Αμερικανοί στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους από τις βομβιστικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο της Καμπούλ είναι τουλάχιστον 12.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.