Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ... Ψαχνά Ευβοίας: 52χρονη επιχείρησε να κόψει καλώδιο της ΔΕΗ με μαχαίρι

  Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στα Ψαχνά Ευβοίας όταν μια 52χρονη γυναίκα επιχείρησε να κόψει καλώδιο παροχής ρεύματος σε γειτονικό σπί...

 





Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στα Ψαχνά Ευβοίας όταν μια 52χρονη γυναίκα επιχείρησε να κόψει καλώδιο παροχής ρεύματος σε γειτονικό σπίτι το βράδυ της Παρασκευής (27.08.2021).

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Η 52χρονη βρισκόταν αρκετή ώρα έξω από σπίτι επί της οδού Μακρυγιάννη στα Ψαχνά, και έχοντας στην κατοχή της ένα μαχαίρι με ξύλινη λαβή προσπαθούσε να κόψει το καλώδιο της παροχής ρεύματος του εν λόγω σπιτιού, όπως αναφέρει το eviathema.gr.

Η γυναίκα ζητούσε επίμονα από περαστικούς να την βοηθήσουν να κόψει το καλώδιο, όταν ένας αλλοδαπός περνώντας από το σημείο δέχθηκε να την βοηθήσει. Του έδωσε το μαχαίρι και στην προσπάθεια του να κόψει το καλώδιο αμέσως τον χτύπησε το ρεύμα χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Στο σημείο μαζεύτηκε αρκετός κόσμος, οι οποίοι παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι το τι συμβαίνει. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε το ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων και περιπολικό έσπευσε στο σημείο, ενώ οι αστυνομικοί άμεσα συνέλαβαν την 52χρονη, η οποία βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση και την οδήγησαν στο αυτόφωρο, ενώ επίσης στο σημείο έσπευσε και υπάλληλος του ΔΕΔΗΕ ο οποίος έκοψε το ρεύμα για λόγους ασφαλείας στο εν λόγω σημείο.

Οπως λένε γείτονες, η συγκεκριμένη γυναίκα προσπαθούσε αρκετές ημέρες να κόψει την εν λόγω παροχή. Μάλιστα ζήτησε από ηλικιωμένη γειτόνισσα εκ των άλλων να την βοηθήσει να το κόψουν μαζί.

“Της αρνήθηκα και αμέσως μπήκα στο σπίτι και κλείδωσα την πόρτα. Μου έλεγε εδώ και πολλές ημέρες ότι θα μπει το ρεύμα στο σπίτι και θα με κάψει…” ανέφερε στο eviathema.gr

Να σημειωθεί ότι το πρωί της Παρασκευής η 52χρονη τηλεφώνησε σε υπάλληλο του ΔΕΔΗΕ, απαιτώντας να κόψουν την συγκεκριμένη παροχή. Ο υπάλληλος της ανέφερε ότι έπρεπε πρώτα να διερευνήσει ο ίδιος το θέμα και να περιμένει να πάει ο ίδιος εκεί, κάτι που όμως η 52χρονη δεν υπάκουσε και προχώρησε με δική της πρωτοβουλία με αποτέλεσμα να ακολουθήσει το τραγικό περιστατικό.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.