Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο διαπληκτισμός του 42χρονου αλβανού με τον ντελιβερά που πυροβολήθηκε στο Γαλάτσι

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τον διαπληκτισμό στο Γαλάτσι μεταξύ του 42χρονου και του ντελιβερά, ο οποίος στη συνέχεια πυροβολήθηκε, ήρθε στο...






Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τον διαπληκτισμό στο Γαλάτσι μεταξύ του 42χρονου και του ντελιβερά, ο οποίος στη συνέχεια πυροβολήθηκε, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι, το απίστευτο επεισόδιο έγινε το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου. Ο διανομέας του καταστήματος εστίασης μετέβη στην οικία του κατηγορουμένου στο Γαλάτσι, προκειμένου να παραδώσει παραγγελία καφέ. Εκεί διαπληκτίστηκαν λεκτικά σχετικά με την παραγγελία.

Ο διανομέας αποχώρησε, αλλά ο 42χρονος από κοινού με έτερο άτομο, πήγε στο κατάστημα σε κεντρικό δρόμο στο Γαλάτσι, όπου αρχικά υπήρξε λογομαχία. Ωστόσο, στη συνέχεια τα πράγματα ξέφυγαν...

Σύμφωνα με το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega, ο κατηγορούμενος χαστούκισε τον ντελιβερά και στη συνέχεια ο 42χρονος πυροβόλησε προς το μέρος του, με τη σφαίρα να καταλήγει σε σταθμευμένο όχημα. Στη συνέχεια οι δύο επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Ο 42χρονος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (20/8) στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.