Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σέρρες: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 21χρονος δράστης - Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα ο 21χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας του 20χρονου, στην Άνω Καμήλα των Σερρών. Ζήτησε και...







Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα ο 21χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας του 20χρονου, στην Άνω Καμήλα των Σερρών. Ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, σύμφωνα με το epiloges.tv. Ο δράστης οδηγήθηκε νωρίτερα στα δικαστήρια Σερρών, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε μία προσπάθεια να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά τη δολοφονία τα ξημερώματα της Τρίτης, ο δράστης διέφυγε πεζός με αποτέλεσμα η αστυνομία να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον συλλάβει. Τελικά, εντοπίστηκε και συνελήφθη, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον τόπο καταγωγής του, στο Λιβαδοχώρι. Αφού του πέρασαν χειροπέδες, οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών. Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον δράστη δεν στάθμευσε μπροστά από το κτίριο, αλλά οδηγήθηκε στην πίσω είσοδο.



Δείτε το βίντεο από το infonews24.gr:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.