Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ήμουν σε άμυνα» λέει τώρα ο 21χρονος που έσφαξε τον φίλο του στις ...

Η γιαγιά του δράστη παραδέχεται πως ο εγγονός της είναι οξύθυμος και νευρίαζε εύκολα Επίθεση από τρία άτομα υποστηρίζει ότι δέχθηκε ο 21χρο...







Η γιαγιά του δράστη παραδέχεται πως ο εγγονός της είναι οξύθυμος και νευρίαζε εύκολα

Επίθεση από τρία άτομα υποστηρίζει ότι δέχθηκε ο 21χρονος σφαγέας του 20χρονου και επικαλείται ότι βρέθηκε σε άμυνα τα ξημερώματα της Τρίτης στην Aνω Καμήλα Σερρών.

Ο συνήγορός του Βασίλης Νουλέζας δήλωσε πως δεν πρόκειται για προσχεδιασμένο έγκλημα, αλλά για προσπάθεια του νεαρού να γλιτώσει από το μένος τριών ανθρώπων, από τους οποίους υπέστη σωματική βία και αμύνθηκε πλήττοντας τον ένα με μαχαίρι.

Πάντως, ο κ. Νουλέζας απέφυγε να αναφερθεί στην ανάρτηση του πελάτη του στα social media με φωτογραφίες και βίντεο όπου έγραφε «κάθε φορά που σφάζω κάποιον, το ανεβάζω στόρι»! Μάλιστα, ο 21χρονος φαίνεται να κουνά ένα μαχαίρι και να εστιάζει στο αίμα πάνω στη λεπίδα, ακούγοντας ένα τραγούδι.

«Θα περιοριστώ σε αυτά, διότι δεν έχω δει τη δικογραφία και τον εντολέα μου και ίσως αυτό να συνιστά και προσβολή στη μνήμη του 20χρονου παιδιού. Αντιλαμβάνομαι, ως άνθρωπος, τον πόνο, τη θλίψη και την οδύνη των δικών του, της οικογένειάς του» δήλωσε. Από την πλευρά της η γιαγιά του δράστη παραδέχεται πως ο εγγονός της είναι οξύθυμος και νευρίαζε εύκολα. «Δεν δεχόταν κουβέντα» δήλωσε, προσθέτοντας, πάντως, πως δεν είχε κάνει ξανά τέτοια επίθεση.

Η δολοφονία έγινε σε πάρκο του χωριού κατά τη διάρκεια καβγά, ως αιτία του οποίου φέρεται ότι ήταν η ερωτική αντιζηλία του δράστη με το θύμα, επειδή ο 20χρονος είχε κάνει δεσμό με την πρώην κοπέλα του. Στη συνέχεια, κρύφτηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο χωριό του Λιβαδοχώρι, όπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς.

Χθες οδηγήθηκε, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στον εισαγγελέα Σερρών, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.