Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νεκρός βρέθηκε ο 21χρονος που είχε εξαφανιστεί στον Νέστο – Είχε κάνει βουτιά στο ποτάμι

Βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (11/8) στον ποταμό Νέστο η σορός ενός 21χρονου, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη εβδομάδα. Ο άτυχος νέος...





Βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (11/8) στον ποταμό Νέστο η σορός ενός 21χρονου, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη εβδομάδα. Ο άτυχος νέος από την Καβάλα είχε να κολυμπήσει με τους φίλους του και μετά από μια βουτιά, δεν ξαναβγήκε στην επιφάνεια.

Το άψυχο σώμα του 21χρονου, σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκε στην περιοχή Τοξότες και – σύμφωνα με το xanthinea.gr – ξεβράστηκε από την πλευρά του Στρατοπέδου στο τσιμεντένιο φράγμα που έχει στις πόρτες από την πλευρά της Καβάλας. 

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ όπου έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να περισυλλέξουν τη σορό.

Ο 21χρονος αγνοούνταν από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (7/8). Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός από τη Χρυσούπολη Καβάλας πήγε με τρεις φίλους του να κολυμπήσει στον ποταμό Νέστο, στο ύψος της Γαλάνης. 

Οι 2 νεαροί της παρέας σταμάτησαν στην ταβέρνα που υπάρχει κοντά στο σημείο, ενώ ο 21 ετών φίλος τους, με τον άλλον της παρέας πήγαν για βουτιές. Ωστόσο, ο 21χρονος βούτηξε από ένα δέντρο που υπάρχει στο σημείο και έπεσε στο ποτάμι, χωρίς όμως να ξαναβγεί στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.