Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός για την εξαφάνιση 21χρονης τουρίστριας από τα Κάτω Πατήσια τα ξηγμερώματα..

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση μιας 21χρονης τουρίστριας από τα Κάτω Πατήσια. Τα ίχνη της χάθηκαν τα ξημερώματα της Τ...





Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση μιας 21χρονης τουρίστριας από τα Κάτω Πατήσια. Τα ίχνη της χάθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η ανακοίνωση του "Χαμόγελου του Παιδιού":

Στις 10/08/2021 ξημερώματα εξαφανίστηκε από την περιοχή των Κάτω Πατησίων, η Σοφία Σόουζα Μπίχο Δούμιτσα, 21 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ενήλικης στις 10/08/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος συγγενών της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Να σημειωθεί ότι η ενήλικη έχει πορτογαλική υπηκοότητα και βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές. Η Σοφία Σόουζα Μπίχο Δούμιτσα έχει ύψος 1.60 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ένα τζιν σορτς, ένα κολάν με δίχτυ, μια πορτοκαλί μπλούζα, ένα ψάθινο καπέλο και κρατούσε πράσινη τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.