Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Σε απολογία αντιεμβολιάστρια γιατρός - Την κατήγγειλε μητέρα 16χρονης που πήγε να εμβολιαστεί

Μητέρα 16χρονης στην Πάτρα υπέβαλε έγγραφη αναφορά κατά μίας γιατρού. Υποστηρίζει ότι η γιατρός μιλούσε απαξιωτικά για το εμβόλιο στην κόρη...







Μητέρα 16χρονης στην Πάτρα υπέβαλε έγγραφη αναφορά κατά μίας γιατρού. Υποστηρίζει ότι η γιατρός μιλούσε απαξιωτικά για το εμβόλιο στην κόρη της ενώ της χορηγούσε το φαρμακευτικό σκεύασμα κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.news.gr, η καταγγελία έχει ήδη κατατεθεί στην υγειονομική δομή στην οποία εργάζεται η συγκεκριμένη γιατρός και πώς ήδη κινούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες, προκειμένου η υγειονομικός να κληθεί σε απολογία.

Η μητέρα της 16χρονης προέβη σε έγγραφη καταγγελία στις τοπικές Υγειονομικές Αρχές της αχαϊκής πρωτεύουσας, σύμφωνα με την οποία η γυναίκα γιατρός που υπηρετεί σε τοπική υγειονομική μονάδα καταφέρεται δημόσια κατά των εμβολιασμών.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η γιατρός – κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού της 16χρονης – χρησιμοποίησε απαξιωτικά λόγια για το εμβόλιο και τη διαδικασία των εμβολιασμών, απαξιώνοντας, παράλληλα, την πανδημία και τον κορονοϊό…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.