Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τα γυρίζει τώρα ο 14χρονος... «Δεν το έκανα εγώ...» - Αρνείται ότι έβαλε τις φωτιές στο Θεολόγο

Μαζί με τους γονείς του οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Εισαγγελέα ο 14χρονος, κατηγορούμενος για τις πυρκαγιές που ξέσπασαν μέσα στ...





Μαζί με τους γονείς του οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Εισαγγελέα ο 14χρονος, κατηγορούμενος για τις πυρκαγιές που ξέσπασαν μέσα στον Αύγουστο, στο Θεολόγο Μαλεσίνας.

Ωστόσο, αν και χθες υπήρχαν πληροφορίες ότι ο ανήλικος ομολόγησε για 9 πυρκαγιές, σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν, αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο του δεν παραδέχεται τους εμπρησμούς!

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο newsit.gr ο Κώστας Ζεκεντές, δικηγόρος του 14χρονου:

«Το παιδί έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες ότι γράφεται και ακούγεται τις τελευταίες ώρες είναι αναληθές ότι ομολόγησε. Δεν είναι αλήθεια. 

Η μόνη επίσημη κατάθεση είναι αυτή που έδωσε εχτές το μεσημέρι όπου έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και θα δώσει αύριο απολογητικό υπόμνημα. 

Πήραμε μια προθεσμία γιατί η υπόθεση λόγο της βαρύτητας επειδή είναι σ ε κακουργηματική μορφή από τον Εισαγγελέα μας παρέπεμψε στην Ανακρίτρια. 

Η ανακρίτρια λοιπόν αφού θεώρησε σκόπιμο να μεταφερθεί το παιδί σε παιδοψυχιατρική κλινική που μάλλον έχει ήδη φτάσει για γνωμάτευση γιατί θεωρεί η Εισαγγελέας ότι πρέπει να γίνει και αυτό το διαδικαστικό, από εκεί και πέρα μας έδωσε προθεσμία μέχρι αύριο στις 12 να δώσουμε το απολογητικό υπόμνημα».

Ο δικηγόρος του 14χρονου, διαψεύδει και το σενάριο που θέλει τον ανήλικο να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.