Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αφγανοί στην Αλβανία: Έφθασαν 121 υπάλληλοι οργανώσεων - συμπεριλαμβανομένης της οργάνωσης του Σόρος

  Οι πρώτοι 121 Αφγανοί έφτασαν στην Αλβανία τις πρώτες ώρες αυτής της Παρασκευής, συμπεριλαμβανομένων 11 παιδιών, όπου μετά από ιατρικούς ...

 






Οι πρώτοι 121 Αφγανοί έφτασαν στην Αλβανία τις πρώτες ώρες αυτής της Παρασκευής, συμπεριλαμβανομένων 11 παιδιών, όπου μετά από ιατρικούς ελέγχους στο αεροδρόμιο Ρήνας στα Τίρανα, φιλοξενήθηκαν προσωρινά σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις στην παράκτια πόλη του Δυρραχίου, όπου στον ίδιο χώρο μαζί τους μένουν παραθεριστές.

Πρόκειται για Αφγανούς υπαλλήλους οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών καθώς και της οργάνωσης του Τζορτζ Σόρος.

Σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα οι Αφγανοί αισθάνονται πιο ασφαλείς τώρα, ωστόσο η επικοινωνία με τους δημοσιογράφους δεν κράτησε πολύ καθώς οι ψυχοκοινωνικοί λειτουργοί, οι εργαζόμενοι των οργανώσεων τους φρόντισαν να μην έχουν επαφή με Αλβανούς.

Το θέρετρο όπου διαμένουν περιβάλλεται από περίμετρο ασφαλείας, η κυκλοφορία των παραθεριστών είναι περιορισμένη και οι ιδιωτικοί φύλακες βρίσκονται παντού.

Ένα ασθενοφόρο βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής έξω από τις διώροφες ή τριώροφες βίλες μέσα στο πολυτελές θέρετρο όπου είναι προστατευμένοι οι Αφγανοί.

«Στα μάτια των προσφύγων διαβάζουμε τη φρίκη που έχουν περάσει και την ανασφάλεια για τη νέα ζωή που πρέπει να ξεκινήσουν με τις οικογένειές τους σε ένα άγνωστο μέρος. Τα παιδιά έχουν επιστρέψει στο παιχνίδι, όπου στην καταπράσινη αυλή παρακολουθούν τις ενέργειες του υπαλλήλου ψυχολόγου», όπως σημειώνεται.

Top Channel. tv
--

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.